Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinkaaa babinkaa

Jak poznac czy jest ze mna tylko dla seksu czy traktuje mnie powaznie?HEPL.

Polecane posty

Gość Tinkaaa babinkaa

Mam faceta , jest nam ze soba dobrze.Mowi ze kocha, zawsze moge na nim polegac, pomaga mi.Ale ja nie potrafie wyczuc czy on traktuje mnie powaznie czy chodzi mu tylko o seks.

Gość Kamilllka
boshe......sama wyszukujesz sobie problemy. Jezeli w waszym zwiazku jest ok, to o co chodzi? Ciesz sie zyciem i tym, co masz. Powodzenia:)

Gość śliwka węgierka bez pestki
Idź z nim do łóżka i się przekonaj.

w takich przypadkach polecam zastosować gumkę z pasmanterii :) twardą i rozciągliwą ... :P

Gość Tinkaaa babinkaa
Ale my juz upraiwamy seks.I niewiem czy jest ze mna tylko dla seksu czy traktuje mnie powaznie.Jak to poznac?

Gość baron de drift
bądźcie poważni, dziewczyna potrzebuje poważnej odpowiedzi na poważnie pytanie jest prosta metoda,rzuć monetą orzeł kocha, reszka tylko seks :classic_cool:

Gość śliwka węgierka bez pestki
No to skoro sypiasz z nim i jeszcze ci deklaruje miłość, to ja bym zostawiła, bo na pewno chodzi mu tylko o sex 🖐️

Ale my juz upraiwamy seks.I niewiem czy jest ze mna tylko dla seksu czy traktuje mnie powaznie.Jak to poznac? jakięs pół metra gumy powinno spokojnie wyeliminowac twój problem na jakis czas :)

Baronie de drift, ale Twoja propozycja zakłada, że stosunek prawdopodobieństwa dwóch możliwych opcji wynosi 50/50. A moim zdaniem wynosi 95/5, więc rzut monetą tutaj się nie sprawdzi :classic_cool:

Gość gitarra
facet zdradza sie z tym bardzo łatwo. Zwyczajnie mu sie wypsną słowa z nienacka o wspólnej przyszłości- planuje Wasza przyszłość, mówi o tym, buduje w głowie obrazy- Was razem w róznych sytuacjach. to - oprócz tego co pokazuje w czynach-jest jedyny pewny dowód uczuć

Gość Tinkaaa babinkaa
Nic nie mowi na temat wspolnej przyszlosci tylko ze mnie kocha, zalezy mu na mnie i chce zebysmy byli razem.

odmów mu seksu. na dość długo, na wszystkie formy. jak jest z Tobą tylko dla seksu to Cię zostawi od razu. jesli nie to dopiero wtedy gdy uświadomi sobie w co pogrywasz.

Gość adswdevfrev
facet jest dla seksu jesli widuje sie z toba tylko zeby uprawiac seks... jeśli jednak: - dzwoni, wysyła smsy w środku dnia zeby spytac co słychać - zaprasza na jakieś wyjścia (nie zwiazane z seksem) tylko zeby pobyc w twoim towarzystwie - chce zebys poznala jego znajomych/przyjaciol/rodzine - myśli o wspólnej przyszłości to prawdopodobnie (o zgrozo) traktuje Cię poważnie....

Nic nie mowi na temat wspolnej przyszlosci tylko ze mnie kocha, zalezy mu na mnie i chce zebysmy byli razem." oj widze ze tu gumka chyba jednak nie pomoże ;) trzeba bedzie załatwic jakis cięzki młot :D

Gość Tinkaaa babinkaa
Ale jak mi samej sie chce seksu.I czy dam dlugo rade bez niego.No niewiem.Ale on czesto u mnie nocuje ja mieszkam sama na stancji a on z rodzicami.Ostatnio przeprowadzialam z nim rozmowe ze teraz sa 2 osoby i zuzywam wszystkiego wiecej.I wiecej place.A on ze dobrze rozmiem.I powiedzial ze w takim razie nie bedzie u mnie nocowal tylko raz na jakis czas.Bo on mieszka z rodzicami i tam placi za wszystko a zeby dokladac sie mi to on nie ma kasy.

Gość Tinkaaa babinkaa
Spedzamy ze soba duzo czasu.Widujemy sie codziennie.Poznalam jego znajomych i rodzicow.

Tinkaaa babinkaa Ale jak mi samej sie chce seksu." :D:D:D:D:D Zgłaszam temat do topiku ROKU :D dobre :D

Gość erhhhhhhhhhhhhh
uuuu to jak nie ma kasy, niech lepiej nie uprawia seksu... kto potem na biedne dziatki będzie łożył? chciał mieć panią, niech płaci za nią...

Gość Tinkaaa babinkaa
Na prezerwatywy to kase ma.Juz sama niewiem co mam myslec.

Gość K37389941
Jak znajomość się szybko przeradza z jego strony w coś więcej.. lub gdy on zaczyna już na początku być nienaturalnie milutki to znaczy że chodzi tylko seks . jak coś szybko się zaczyna to szybko kończy seksem niestety...

omg no inaczej nei sprawdzisz wiedza kosztuje, musisz się pomęczyc :D

Spedzamy ze soba duzo czasu.Widujemy sie codziennie.Poznalam jego znajomych i rodzicow" Tinkaaaa babinka to taka kobieta z grupy skunksów .... co to im wszystko śmierdzi :D i we wszystkim widzą jeden wielki smród .... wszystko co miłe i dobre obracają w jeden śmierdzacy problem ....

Gość świadomy krzyś
hehe ale frajer, nocował u dziewczyny codziennie, bywał u niej częściej jak w domu, pewnie też jadł za jej pieniądze, a płacił rodzicom bo u nich mieszka :D no tak, gdyby mi zależało na dziewczynie, poszedłbym do rodziców i powiedział, że przynajmniej na jakiś czas się wyprowadzam, bo chcę po prostu spróbować zamieszkać z dziewczyną i dokładałbym się jej do opłat.

Dziewczyno, czy Ty widzisz, co piszesz? Nie wiem ile lat masy, lat, ale mam wrażenie, że to wszystko pisze jakaś dziewczynka, a nie kobieta...gościu przedstawia Cię rodzinie, jest z Tobą, mówi, że kocha, że chce, żebyście byli razem, a Ty wciąż masz wątpliwości? To czego chcesz jeszcze na potwierdzenie Jego słów? Pierścionka? Tortu na Walentynki z napisem I LOVE YOU! BE MY WIFE, PLEAAASSEEE! Na dodatek nie czytasz ze zrozumieniem odpowiedzi ludzi! Ps. Nie gumka, a MŁOT! Zdecydowanie! :-P

i w jej przypadku... ani cięzki młotek ani gumka z pasmanterii która miała strzelić sobie w tą swoją pusta łepetynę nie zmieni faktu że taka kobieta jak ona zawsze i wszedzie bedzie wynajdowała powodu do zamartwiania sie i użalania nad swoim losem .... podaj adres chłopaka ... podesle jakis ładny wieniec i kondolencje :)

Gość baron de drift
Delight uwaga sensowna zatem proponuję rzucić się pod tramwaj jeśli przeżyje to znaczy, że jest podmiotem miłości (niezależnie od skali trwałych uszkodzeń) jeśli nie, była jedynie przedmiotem seksualnego użycia :classic_cool: