Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anomis

potrzebuję otuchy

Polecane posty

Spóźnia mi się miesiączka. Mój cykl trwa zazwyczaj 29 dni. nie jest to regułą ale ostatnimi czasu okres był w miarę regularny. Spodziewałam się miesiączki 11.08. Dzisiaj jest już 14.08 i nadal nie mam okresu. Zrobiłam już 2 testy ciążowe, oba wyszły negatywnie (brak ciąży). Strasznie się denerwuję, od 2 dni w ogóle nie śpię i cała się trzęsę. Myślicie, że powinnam już iść do lekarza czy jeszcze trochę poczekać?? Błagam o poradę...

Gość FokaZet
czekać :)

Myślisz, że za bardzo panikuję?? może to z nerwów?? jak bardzo może się opóźnić miesiączka??

Gość FokaZet
na opóźnienie ma wpływ wiele czynników m.in. stres, lekarstwa, choroba... mi raz sie o miesiąc spóżnił :P a moja koleżanka co miesiąc ma problemy - była u wielu lekarzy, którzy twierdzą, że wszystko jet OK... jeśli się zabezpieczasz to w ciąży na pewno nie jestes :)

Zabezpieczaliśmy się za pomocą prezerwatywy. od tego miesiąca chciałam już brać tabletki antykoncepcyjne, ale okresu jak nie ma tak nie ma.. już do głowy dostaję.. może zrobić jeszcze jeden test??

Gość nie nie rób tyle
testów , zrób sobie badanie krwi HCG beta i masz 100 % jasności - koszt ok.30 zł , i do głowa do góry....

A gdzie można zrobić takie badanie krwii?? Potrzebuję jakieś skierowanie od lekarza rodzinnego??

A czy powinnam się martwić tym że zawsze przed okresem bolały mnie piersi a w tym miesiącu nic??

Umówiłam się właśnie na wizytę u ginekologa.. po czym dzwonię do chłopaka, bo ma iść ze mną i okazuje się, że to jego starszy kolega z którym gra w kosza:/ ja to mam szczęście no..