Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *osiołek*

JAk to jest miec CÓRKĘ??????

Polecane posty

Gość *osiołek*

Jestem mama wspanialego chlopczyka :-) Jak bylam w ciazy, wszyscy wmawiali mi dziewczynke, do tego stopnia, ze jak na usg okazalo sie, ze chlopak, to bylam zawiedziona. Po porodzie, jak zobaczylam malego, to wiedzialam, ze nie zamienilabym go na stado dziewczynek.... ALe jak na spacerze widzialam w wozkach rozowe kocyki, to pojawiala sie jakas tesknota za cora... Synek ma teraz 2 latka, uwielbiam go, jest cudowny, choc straszny rozrabiaka. Niedlugo urodze kolejne dziecko i na 100% potwierdzona dziewczynka :-) I dziwnie sie z tym czuje, wcale nie mam w sobie entuzjazmu takiego, jakiego sie spodziewalam... wydaje mi sie, ze wcale nie czulabym zawodu, gdyby to byl chlopak... jakie to uczucie miec corke???

Gość córka to córka
Zawsze chciałam mieć córkę. Kiedy urodziłam syna, wszyscy wiedzieli, że będę próbować dalej ;P Po drugim to samo :D Moje trzecie dziecko to córka.. Kocham chłopaków. Niczego im nie brakuje. Staram się nagradzać równo itp. Ale córka, mimo,że ma już 6 lat rozczula mnie wszystkim. Nawet pyskowaniem ;P Wiem, nie wolno się tu do takich rzeczy przyznawać, bo lincz murowany. Ale nic na to nie poradzę. Moja córka to moja Gwiazdka z Nieba. I nic się nie zmienia, chociaż charakterek ma ;) Nigdy mnie nie złości i nie denerwuje. Mojego męża potrafi do furii doprowadzić. A my jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami ;P

no właśnie... ja mam córcię i chciałabym mieć kolejne córeczki. jeśli będzie synek to też będzie super. byle dziecko było zdrowe. niezależnie czy w przyszłości będzie synek czy kolejna córcia - miłości im nie zabraknie!!

Gość czy patrzac na swoje
corki, widzicie w nich siebie?????????????????????

Tak. Kiedy parze na małą widze odbicie siebie... ale to chyba ine dlatego ze ejst dziewczynka tylko dlatego ze poprostu taka jest- mała ja :) Synek to maly tatuś.