Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfelgndfvklcvcxm

dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Gość hfelgndfvklcvcxm

Może to głupie pytanie ,ale mamy od roku doroslego kota ,który się do nas przybłakał. Zawsze wychodził z domu cna cały dzień, jednak ostatnio nabawil się jakiejś fobii wychodzenia na dwór. nauczył sie korzystac z kuwety, ale chcialam żeby sie jakoś pozbyl tej fobii i wypuścilam go. Teraz mój facet ma do mnie pretensje ,że napewno nie wróci przeze mnie . Parę dni temu tak samo wypuścilam go na całą noc i wrócił mimo ,że panicznie nie chciał wychodzić...

Gość głupio zrobiłaś
Faktycznie może nie wrócić , może go jakies auto przejechać albo coś . Trzebabyło go lepiej trzymać w domu jak chciał siedzieć.

Gość hfelgndfvklcvcxm
tzn ja go dopiero godz temu wypuścilam . Myślę ,że jakby tak bardzo sie bał to by miałczal pod drzwiami siedział na oknie itd..

ale dlaczego go na sile wyganiasz z domu?:) masz szczescie bo moj kot "niewychodzacy" juz 4 razy nawial przez okno. Nie wypuszczam go bo mieszkam przy bardzo ruchliwej ulicy i szybko byloby po nim. A tak przy okazji to moj wet ostatnio mi powiedzial,ze paradoksalnie kot ktory nie wychodzi na podworko mniej choruje.