Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to to

efekty tego rozstania

Polecane posty

Gość to to

Mam 17 lat. bylam z moim chlopakiem prawie 3 lata. po czym mnie zostawił pod pretekstem ze bylam dla niego zbyt despotyczna. ja uważam inaczej ze bylo nam bardzo fajnie. pomoglam m nawet w szkole zdać do 2 liceum. ogolnie życzliwie do neigo podchodzilam. teraz nie ejstesmy razem 2 misiące. ja ciagle go kocham. on jest dla mnie taki zly:( nie chce ze mną pisać a jak pisze t z łaską. przy rozstaniu powiedział mi ze nie chce dziecwzyny ze chce czasu i odpoczynku i jak zobaczy moja zmiane to wroci. ale narazie nei wraca wcale. od jakiegos czasu piszemy. ustalił jedną pore pisania 'północ" . ja codziennie czekam. ale w czasie pisania od wykorzustuje moja zmiane poprzez to ze karze mi wysylac moje nagie zdjecia. karze mi pisać erotyczne smsy i wogle. i mowi ze za to wroci. od wczoraj jest na mnie cialge zly. tak jak zawesze zreszta byl. ja zmilosci do enigo trace nawet swoja godnosc bo chce byc dla niego dobra i chce zeby zobaczyl ze mi zalezy i ze go kocham:( jak skomentujecie jego zachowanie:(:( ??

Gość to to
to jest czysta i szczera prawda:( chce zebyscie wy mi poradzili co ja mam zorbić? jak działąć?:( ja się nie potrafie od neigo odczepić i on naprawde jest dla mnie jeden jedyny:( ja dla neigo zrobię wszystko:( a on nawet pisze do mnie 'daj mi spokój nie pisz tyle nie mam czasu odczep się' nie ma szan zeby mi odpisał nie ma szans na nic:( jedynie wtedy o polnocy moge pisać:( i to tez nie zawsze:( tylko jak ma humro a jak piszemy to wlasnie karze mi robić takie rzeczy:(:(

Gość tjaaaaaa.....
skomentuje jedynie twoje zachowanie: jesteś frajerką odpuść sobie tego kretyna i zacznij się szanować on już stracił do ciebie szacunek

Gość to to
ja czuje ze jesteśmy sobie przeznaczeni:( on był naprawde dla mnie wspaniały:( a slyszałam ze juz spotka się z innymi dziewczynami a mnie oklamuje ze tak nie jest:(:( jak amm mu powiedzieć albo napisać coś żeby dalo mu to do zrozumienia:( i do tego prosi mnie jak pisze o to zebym mu przelała kase i argumentuje to tym ze 'bedzie mial wtedy za co do meni pisać' juz zawiesił się u mnie na 60 zł mówiąc ze mi odda.do tej pory nie oddał. a ja go o ta kase nie poprosze bo wiem ze za to znowu dostane:((((((( co ja mam robić?:(((((((((((((((co mu napisac?:((((((((((