Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego 24

Dlaczego faceci są łatwi?

Polecane posty

wystarczy się głupio do nich usmiechnąć albo zagadać i już dostają ślinotoku :o pójda tam gdzie ich się zaprosi,zrobią to co im sie powiem,,, a ich dziewczyna w domu czeka:o i po co mi facet jak to ma tak wyglądać za moimi plecami....

Gość a co kobiety sa lepsze
:D:D:D jeśli uważasz inaczej to jesteś strasznie tępa :D

Gość MichalAniol
A tam odrazu łatwi.. Natura im każe zerżnąć.. upps przepraszam, przekazać swoje geny jak najwiekszej ilości potomków. Więc jak jest szansa na małe co nieco, to im się krew pompuje do innego narządu, skutkiem tego mózg wyłącza i ślina cieknie. Tak juz mają.

natura...no tak więc skoro ja to wiek to lepiej żebym sobie odpuściła facetów skoro i tak mu nie bede ufać?

Gość MichalAniol
Odrzau takie skrajności. Masz do wyboru: - albo znajdź faceta, który ma dużo krwi i myśli zarówno przed jak i wczasie stosunku - albo znajź faceta z małym penisem, wtedy niecała mu odpłynie i jest szansa, że choć trochę bedzie myślał Proponuję wersje pierwszą, jakoś tak bardziej sie sprawdza. Niestety to gatunek rzadki niezmierni... ;P

Gość kocham jarka za jego
krótkie zwięzłe konkretne wypowiedzi na temat :D

Gość rzecz względna
zależy od spojrzenia na sprawę: kto jest dymany a kto WYBIERA kogo dziś skonsumuje

Gość tylko ze facet
ma najwiecej uciechy z tego , osobiscie nie chcialbym byc dymany wole dymac :O:D

Gość rzecz względna
no fakt, uciecha nie zawsze ma miejsce nie każdy potrafi należycie nawet ten aktualnie wybrany :P

Gość ale facet zawsze dostaje tego
czwgo chce a kobieta juz niekoniecznie :D:D

Gość rzecz względna
zgadza sie, dlatego wciąz jest w poszukiwaniach w końcu tego kwiatu... :D

Gość do tylko ze facet-a
a ja tam mam wieksza radoche kiedy jestem dymana, nie chcialbym sie zamienic ;)

do Jarek.84 faceci myslą : wydymałem, zaliczyłem ją a kobiety dokladnie tak samo mysla o facetach dlaczego jestesmy łatwi ? -90 % facetów to niewyzyci maniacy seksu , potrzeby trzeba zaspokoic , mało ktory panuje nad soba -laski latem coraz mniej rzeczy maja na sobie , wyobraznia działa, -usmiech laski wystarczy zeby facet juz stał przy niej i wciskał bajery - bo chcemy sexu , sexu i sexu we wszelkiej postaci i we wszyskich mozliwych kombinacjach -bo lubimy chwalic sie panienkami ktore "zaliczylismy"

Gość tylko ze facet
do do tylko ze facet-a i wszystko w temacie , role obsadzone wszscy happy :D:D

Gość rzecz względna
zapomniałeś dodać, że o seksie myślicie co 15 minut (sekund?) :D

Gość tylko ze facet
to ja jestem mutantem mysle troche rzadziej 😭 czy to jest normalne? :classic_cool:

Gość rzecz względna
no nie, przegrałeś życie, musisz się pochlastać, ew. pociąć :D 🖐️

kobiety sa takie same tym, że : -od dziecka mamusie tłuka im bajki do głowki o zachowaniu, teksty typu: wybierz dobrze chłopaka, nie daj sie pierwszemu lepszemu, oni chca tylko sexu, znajdz sobie dobrego meza a nie takiego jak ja - tylko mecze sie z nim, -kobiety bardziej sie kontrolują , bo jesli te kontrole straca to pozniej opinia idzie za nimi, facet jesli ma opinie babiarza i dziwkarza to nie robi to na nikim wrazenia specjalnego, jesli kobieta zapracuje sobie na taką opinie (adekwatną) to ma przechlapane

Gość tylko ze facet
To ide sie pociac w takim razie , żegnaj okrutny swiecie :P:classic_cool:

Gość malum necessarium20
ale jesteście śmieszni teraz niby macho hahaha mój facet też był taki, co impreza to inna, a jak się zakochał to w 2 miesięcznej przerwie nie miał nikogo, i sam się przyznał że wolał sam niż kogoś poderwać, swoją drogą wolałabym na jego miejscu mówić że kogoś miałam :D ahahahaaha

Gość malum necessarium 20
poza tym to faceci tylko myślą że oni 'wybierają' ale kto kusi? pierw musi być skuszony żeby sięgnął po zakazany owoc;D czyli to chyba laski wybierają facetów nie odwrotnie, a to oni biedni myślą że są super myśliwymi ahahahahah

Gość do tylko ze fact-a
wiecie co, ja jestem kobieta, ale mam ochote caly czas.. nie ma takich chwil zebym nie miala... ale z ta kontrola cos w tym jest, bo pozniewaz mam faceta , nie daje sie poniesc kiedy mam okazje z innym...

Gość Dlaczego niektórzy z nas są
tacy łatwi, prości, nieskomplikowani, mało wymagający ? Myślę, że ze względu na blodynki :)

Gość malum necessarium20
do tylko ze fact-a - ależ to musi być uciążliwe:D

Gość brunetki sa najgłupsze
przykład-> ich mentorka Jola Rutowicz :D

Gość 4657678654
faceci są prości jak budowa cepa

Gość kkkkaaaa
dlaczego faceci sa łatwi? uf jak dobrze ze nie musze sobie zadawac tego pytana bo jestem sama ale mysle sobie ze, moze dlatego, ze kobiety sa piekne gdyby faceci byli tacy ladni my kobiety tez bysmy za nimi lataly ale polakom to nie grozi

Gość coś w tym jest
"gdyby faceci byli tacy ladni my kobiety tez bysmy za nimi lataly ale polakom to nie grozi" święta prawda 🖐️ nie ma to jak Hiszpanie 🖐️