Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość xxxxaaa

Help!!!zakażenie pasożytem???

Polecane posty

Gość xxxxaaa

Od jakiegos tygodnia mi i mijemu partnerowi doskwierają objawy: podwyższona temperatura, głodowe bóle brzucha szczególnie w nocy, uczucie rozpierania w żołądku, wzdęcia. Mnie od dwóch dni lekko swędzi skóra, ale nie mam wysypki. Teraz zaś łączę ze sobą rózne sprawy, które wydawały się odległe A)2tyg temu po zjedzneiu loda rozbolałam mnie brzuch. Po godz było ok.B) Leczyłam lekkie zapalenie pochwy. Potem kurowałam sie globulkami z propolisem. Drugiego dnia kuracji zaczął mi doskwierać świąd okolic intymnych, potem tez i odbytu. Szczególnie nocą. Po jakiś 6 dniach ide do ginekologa, a on mówi, ze wszystko ok. Nastepnego dnia świąd w zasadzie mija.C)Drugiego dnai przykrych objawów znajduje przy ścileniu łóżka pełzającego małego, ciemnopomarańczowego robaczka. Mamy zazwyczaj okno otwarte na ogród, więc często sie coś zabłąka...Więc wyrzuciłam i zapomniałam. A teraz opisane w pierwszym zdaniu objawy...Czy to mógł być nicień???Czy moglismy się zarazic jakimś pasozytem? Czy ktos miał podobne objawy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować