Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nui88

Co sądzicie o tej sukience??

Polecane posty

Gość milena1706
jest bardzo ładna, kiedys oglądałam sukienki na allegro i tez mi sie ona spodobała

Gość hania1234
jak najbardziej pasuje, już dawno zwróciłam uwagę na tą sukienkę - jest bardzo ładna, ale niepokojący jest dla mnie fakt dziwnego retuszu figury modelki, zwróć uwagę jak nienaturalnie wyszczuplono jej talię. Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to, że od razu nasuwa się skojarzenie "przerysowania" uroku tej sukienki, gdyby naprawdę leżała tak rewelacyjnie jak przedstawia się to w aukcji, czy trzeba by było robić takie dziwne rzeczy? No cóż, zakupy przez internet są zawsze ryzykowne...

Gość osiwiala stara pipa z kafe
sukieneczka przesliczna:)zwiewna ,kobieca i e soczyste kolory ,fason ,a przede wszystkim nietuzinkowa -bomba !

Gość sdfghnj
nieeeeeeeee

Gość etve v
bardzo ładna

Gość Podoba mi9 sie fason i wzór
ale kolor odpada (za bardzo daje po oczach)

Gość eve-linka26
to właśnie kolor nadaje sukience cały urok; świetna

Gość beeeeeeeeeeeeeeeen
nawet ładna, ale jednak troche tandetna

Gość oczojebny kolor i wiocha

Gość kremówa___
mi się nie za bardzo podoba, widać, że troszkę tandetnie wykonana jest. a poza tym zdjęcia są mocno retuszowane - popatrzcie na talię tej modelki! Chociaż kolor fajny :) jeśli o fason chodzi, to bardziej mi się podoba coś takiego: http://www.gendai.pl/product_info.php?manufacturers_id=12&products_id=841 spokojniejsze i bardziej wyważone

Gość perfectblue
jest z satyny i to ją skreśla już na starcie, kolor i fason ok, materiał i wykonanie DNO! :)

Gość bardzo ładna
:)

Gość dzadzudzifason
fason ladny, jesli jestes zgrabna to bedzie wygladac super. kolor tez mi sie podoba. ale te kwiaty! i ta koronka w pasie! TRAGEDIA!!! za duzo jest tego wszystkiego razem, przez co sukienka wyglada tandetnie.te kwiaty sa okropne, a ta koronka w pasie w ogole do nich nie pasuje. moim zdaniem caloksztalt prezentuje sie kiepsko, duzo lepiej by wygladalo jesli kiecka bylaby gladka w tym kolorze i z koronka, albo w kwiaty ale nie takie beznadziejne, no i jak kwiaty to juz bez tej koronki.

nie dla ciebie spory biust i ta sukienka odpada. amerykański dekolt w połączeniu z wodą sprawi że będą rozlane a nie podkreślone. poza tym satyna, kwiaty, korona, marszczenia za dużo wystarczyło by żeby materiał był inny lub pozbawić ją koronki wtedy ok a tak mieszanina.