Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jade w poszukiwaniu przygod

Co zrobic zeby skora dobrze wygladala bez makijazu?

Polecane posty

Jade za 1,5 tygodnia na kilkudniowa wedrowke, noce w namiocie i caly dnie chodzenia. Bez makijazu ;) A na codzien nie wyobrazam sobie zycia bez korektora i pudru matujacego. Co zrobic zeby skora byla ladniejsza? Ogolnie nie mam z nia ogromnych problemow, pojedyncze male wypryski i przetluszczajaca sie w strefie T, ale jestem blondynka i nawet jak jestem opalona to mam skore taka jakby troche przezroczysta, widac mi plamki i zaczerwienienia. Co zrobic zeby jaks ludzko wygladac dla wlasnego samopoczucia? Bo beda tam rowniez ine kobiety i mezczyzni ;)

Ogolnie zdrowo sie odzywiam i pije duzo wody mineralnej

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
krem brązujący lub wyrównujący koloryt skóry

mysle, ze lekarstwo dla swojej cery bedziesz miala za darmo :classic_cool: Jakie? Swieze powietrze.....obys tylko nie palila i nie pila, a na pewno pare dni bez podkladow i szminki zmieni Twoja skore na lepsze :classic_cool:

Z powietrzem to pewnie masz racje:) Postanowilam przed wyjazdem zrobic porzadny peeling i maseczczke z cebuli i maki ziemniaczanej (dobrze oczyszcza). I henne na rzesy :) Macie jeszcze jakies pomysly?

Gość koreczek w occie
a jaka to maseczka z ziemniaka i cebuli?

Gość 324324324234
smaruj twarz przez 3 dni 2razy dziennie amolem

Gość axa666
to tak(przerabialam to).Musisz opalic buzke po pierwsze,bo jak masz codziennie na sobie makijaz to skora sie nie opala wogole.Po drugie jesli nie wyobrazasz sobie zycia bez pudru matujacego to kup sobie krem matujacy.Z loreala ja mam i jest swietny.Wogole sie po nim nie swiece przez caly dzien.Ja tez jestem blondynka i tez mam taka cere jak Ty.Ale bez odrobiny rozu to juz nie wyjde z domu wogole,bo wydaje mi sie,ze jestem taka szaro-blada(znaczy twarz).Wiec chyba ja zrobilabym tak krem matujacy,solarium co drugi dzien na gora dziesiec minut od teraz(chyba,ze masz delikatna skore,bo ja mam raczej na calym ciele oliwkowa i moge tak chodzic czesto.Zebys sie nie sparzyla.).I roz.Rozu odrobinke,bo na golej skorze troche innaczej.

Gość axa666
aha i jeszcze zrob u kosmetyczki henna na brwi i rzesy:) zrobisz jak bedziesz chciala ale krem matujacy to juz obowiazek(wiem z doswiadczenia).Milej przygody:)

Gość gryczka
NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ:-D Świeże powietrze, słońce zrobią swoje:-) Myj ją żelem antybakteryjnym, używaj dobrego kremu (z filtrem!) i pij dużo wody:-)