Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msksmsmsn

Jak to jest z kobietami ktore narzucaja sie facetom?

Polecane posty

Gość msksmsmsn

czy to prawda ze ich nie lubia, ja slyszalam ze niezbyt, uciekaja od nich ale mam tez przyklad, moja taka daleka znajoma poznala faceta i siedziala non stop u niego na kolanach, skakala naokolo niego jak bluszcz ale sie z nia ozenil, mam tez inny dziewczyna po 5 miesiacach znajomosci tak sie narzucala facetowi i kazala mu sie oswiadczyc szybko, on tak zrobil...wiec nie wiem....ja poznalam kogos 7 miesiecy temu i od jakis 3 spotykamy sie coraz czesciej, fakt nie narzucam sie jemu i tez nie dzwonie za czesto, on t robi ale widze ze chetnie sie ze mna spotyka...tylko nie wiem czy to cos da...bo podoba mi sie coraz bardziej ale nic mu nie mowilam:)

Gość facetów trzeba stawiać
przed faktem dokonanym. a oni jakoś się przystosowują. ja przez całe życie starałam się być fair, nie podejmować decyzji o ważnych sprawach sama, zostawiać dużo przestrzeni osobistej. efekt? pierwszy facet, którego kochałam zaliczył wpadkę z laską, która nastała chwilę po mnie (rozstaliśmy się jakoś głupio i on się pocieszał), dziecię przyszło na świat, on ożenił się z tą panną. drugi facet, za którego nawet wyszłam (po 7 latach 'chodzenia') nie mógł zdecydować się na dziecko. ja nie chciałam popędzać, żeby nie być nachalną. potem miał kochankę i ona zdecydowała za niego. rozwiedliśmy się, on się z nią ożenił i ma rodzinkę. a ja, taka nienachalna, dająca dużo swobody, rodziny nadal nie mam. więc jak czegoś chcesz, zajmij się tym sama, a nie czekaj, aż facet podejmie decyzję. bo pojawi się bardziej zdecydowana babka i tyle z tego będzie 🖐️

Gość do autorki topicu
po rozmowach z moimi znajomymi panami (wiek ok 30 lat, żonaci i kawalerzy) wszyscy z nich orzekli że narzucające panny są odrzucające na dłuższą metę (na jeden numerek są ok) i oni wolą zdobywać ;)

Gość wszystko zalezy od
'nastawienia' faceta do dziewczyny. jezeli nie jest ona w jego typie to chodzmy skaly sraly swoim narzucaniem pogorszy tylko sytuacje. jezeli facet lubi dziewczyne, jest w jego typie to nie musi wcale tego odbierac jako narzucania sie ;)

w teorii facet to zdobywca, w praktyce z prawdziwego faceta pozostały tylko narządy płciowe i u niektórych nawet męska sylwetka , więc niewieści naród męski lubi być niewieścio zdobywany pozostałe okazy muzealne samców wolą same zdobywać, chociaż zapewne ochotniczkami też nie pogardzą dla celów różnorakich ale to tylko moje spostrzeżenie i uogólnienia- że takie ciotki, nieśmiali, wyglądający jak homo lubią być zdobywani zbytnia grzeczność i potulność szarmanckości szkodzi, może dlatego nie wiem