Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tan

ciezkie lydki

Polecane posty

Gość tan

hej przy drugim opakowaniu yasminelle dopadly mnie ciezkie i zmeczone lydki, wiecie o co chodzi :) jak sobie z tym radzicie? dodam, ze pije duzo wody i lykam magnez

Gość do autorki topicu
woda Ci sie zatrzymuje albo cos z żyłami, idz do lekarza

Gość zielona herbata24
a powiedz mi caly czas czujesz ciezkie lydki? ja juz od paru lat biore tabletki, niedawno zmienilam na yaz i wlasnie zawsze rano jak wstawalam czulam jakby moje lydki byly z kamienia, ale tak w pociagu godziny uczucie to malalo. bylam m.in z tym u ginekologa, zmienil mi srodek antykoncepcyjny i kazal smarowac mi lydki liotonem 1000 oraz brac cos z rutyna. od tygodnia stosuje juz inny srodek anty, lydki smaruje heparyna (lotion byl dla mnie za drogi w tym miesiacu), biore cerutin i musze ci powiedziec ze to poranne uczucie ociazalych nog z dnia na dzien jest co raz mniejsze.

Gość tan
no wlasnie jak duzo chodze to nie mam tego uczucia, staram sie je tez trzymac wysoko, do ginekologa mam wizyte umowiona dopiero za dwa tygodnie i nie wiem co zrobic czy przerwac branie tabletek czy moze dokonczyc opakowanie (zostalo mi okolo 14 tabletek) i do tego czasu pic aspiryne, ktora rozrzedza krew, duzo chodzic i trzymac nogi prosto lub w gorze co podobno jest dobre przy problemach z krazeniem?