Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papierosowy papieros

Papierosy nie dla mnie?

Polecane posty

Sprawa wygląda tak - pale okolo rok (ok. 10 msc). Na poczatku sie nie zaciagalam i bylo ok, ale co to za przyjemnosc...:P Od kiedy sie zaciagam, po jednym, dwoch papierosach tak mi sie w głowie kreci i mi niedobrze, ale tak bardzo, ze sie musze polozyc.... Moim kolezankom nic nie jest ?:O Czego to może być skutek? Ma tak ktoś?

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp

Gość nie palę jużżżżż
Ja też tak mam,nie dam rady wypalić całego papierosa,bo od razu mam zawroty głowy,boli mnie brzuch i mam okropne mdłości,nie wiem dlaczego tak się dzieje.Ze mną często jest coś nie tak :o

Ale musi byc jakis powod??? Moze zla 'technika palenia'???

Gość widać organizm nie toleruje
nikotyny

ale dlaczego?

No po prostu nie toleruje i już.To tak jakbyś się pytała sama siebie,np. dlaczego jesteś uczulona na pyłki traw? Po prostu jesteś i już. U jednych następuje zatrucie nikotyną, gdy przyjmują jej duże dawki,a u drugich wystarczy jeden,dwa papierosy żeby nie móc wyjść z łazienki przez pół wieczoru. A może po prostu palisz,gdy jesteś głodna,masz niską masę ciała?

Nie mam nawet nadwagę 5 kilo...;/

no to nie mam pomysłu :( nie wiem dlaczego tak się dzieje ale to dobrze, faceci nie lubią palących dziewczyn (przynajmniej większość), nie ma sensu się truć

Gość arrompame
he,mi wystarczy,że jestem na imprezie,piję drinka czy piwo w zadymionym pomieszczeniu...za przeproszeniem rzygam później jak kot! A jak impreza jest na świeżym powietrzu to nic mi nie jest nawet jak wypiję więcej

Gość bo nikotyna to trucizna
która bardzo często powoduje mdłości,nudności i wymioty nie mówiąc już o tym,że jest cholernie szkodliwa dla zdrowia,urody:o

Gość tez mnie muli chce mi się
rzygac jak przebywam w zadymionym pomieszczeniu:oPapierosy to gowno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tez tak mialam
zaczelam palic jak mialam 13 lat,rowniez takie objawy,ale po kilku tygodniach przeszlo i moge nawet kilka pod rzad wypalic bez takich skutkow ubocznych.

nikotyna jeste toksyczna dla organizmu. przyzywczaisz sie po pewnym czasie palenia. organizm sie przyzwyczai. a tak w ogole to ile masz lat? bo nie wyobrazam sobie palic 10 miesiecy i sie nie zaciagac :D w jakim celu?! :D

Gość blackcat
do Angelina Żuli pewnie dla szpanu :D bo koleżanki palą itd ;) Autorko wiesz, że jak sie nie zaciągasz to zwiększasz szanse na raka jamy ustnej? :) Nikotyna to TRUCIZNA więc organizm naturalnie broniąc się ją odrzuca. Z czasem pewnie przywyknie i sie uzależnisz.