Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała.zozła24

smutno mi a to on miał focha

Polecane posty

Gość mała.zozła24

i nie pisze do mnie od rana:o fajnych facetów sobie znajduje nie dość że on miał focha i marudził to jeszcze sie nie odzywa łajza... w takich sytuacjach czuje ze rzuciłabym go gdybym tylko miała kogos innego pod ręką:o brzmi to żałośnie ale w takich chwilach zastanawiam sie czy to w ogóle ma przyszłość

Gość nie no jak
czyli masz go gdzieś!zrób to szybko i po kłopocie!

Gość mała.zozła24
chciał moje zdjecia bo sie dawno nie widzielismy to wysłałam az 4 ,potem ze chce w sukience,potem że widzi plamę na ścianie,że ładnie wyszłam czy coś nie widziała ale plame zauwazył,chociaz to był cień! to mu napisałam że mi to wyglada nie na plame ale na marudzenie z nudów,to mi odpisął ze chce zdjecei i wtedy bedzie grzeczny a ja akurat wkurzona sprzatałam dom to zroibiłam zdjecie okna i napisąłam z e wracam do sprzatania i cisza...

Gość mała.zozła24
jak k**** dzieci juz sił nie mam

Gość Jak dzieci
A jak sie postępuje z dzieckiem? Nie mozesz ustąpić, bo Cie potem bedzie tak przy każdej głupocie szantazował, ze będzie grzeczny, jak.... Nie pisz, nie dzwoń. zajmij sie czymś przyjemnym. Odezwie się.

Gość mała.zozła24
kara musi być,jak się zobaczymy i będzie chciał seksu to mu powiem,że nie mam ochoty i niech się sam bawi dzieciak

Gość mała.zozła24
wiesz co, on ma poczucie humoru kiedy to on żartuje