Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komik komik komik

Chłopak sie bzyka z każda- kozak, dziewczyna sie bzyka z każdym- dzi..ka

Polecane posty

Gość komik komik komik

Chłopak sie bzyka z każda- kozak, dziewczyna sie bzyka z każdym- dzi..ka, czy kobiety myslą inaczej o chlopaku ktory z kazda sypia i czy moze faceci

Gość agatttaaaaa17
bo to kobieta daje dupy wypina sie a facet ja pierdoli i spuszcza sie jej do buzi i na pysk.... dlatego

eee.. nie koniecznie.. jak facet bzyka każdą to owszem kozak ale do związku na poważnie pewnie hajtnie sie równie z taką co miala wielu w sobie. bo poważne dziewczyny wcale tak naprawde nie szukają bawdamków. sorry ale jak zgrywa sie fafarafe to tylko imponuje sie takim tępym pustaczkom co sie je rżnie w klubowych kiblach a kobieta inteligentna z prawdziwego zdarzenia, taka z błyskiem w oku i pasją to przejdzie obok takiego "cfffaniaczka" i nawet go nie zauważy. widze poprostu jakimi kryteriami sie kierują takie typowe tępe strzały a jakimi dziewczyny co mają choć trochę oleju w głowie.. aha i jeszcze jedno puszczalska laska wcale nie równa sie dobry seks. można znaleść dziewczyne bez praktycznie przeszłości seksualenej a mieć z nią kosmiczne bzykanie, a można trafić na typowy pojemnik na sperme co doświadczona jest że hoho ale niestety zwykła kłoda.

Gość Facet który bzyka
to nie kozak tylko dziwkarz (czytaj ulubieniec kobiet) laski uwielbiają takich może dlatego że podświadomie uważają go za najlepszy materiał genetyczny

Gość Jak babka się puszcza
to dziwka, jak facet się puszcza to męska kurwa i tyle.Nie ma podziału w tej kwestii

Wybacz mi T-1000 ale jak ktoś zbiera jeszcze "Pokemony" i tupie nóżkami że nie ma całej serii a, do tego zabiera głos na forum przeznaczonym dla widzów dorosłych to niedziw się że osobiście jadę ci po rajtach.

Gość A MY SWOJE
LECHIA GDAŃSK !! TKWM

Nowy i uważasz ze mi pojechałeś? ojoj jak mi przykro ale zdanie takich lamusów jak ty to mi powiewa. i wybacz ale nie bardzo wiem co to są te pokemony (chodzi ci o żargonową nazwe tanich win za 3.50 zł?? to nieeee bo ja to piwko 'królewskie' wale heheh) ojeku! co sie stało, stopkę zmieniłeś "wierny" kibicu ŁKS??? sorry ale ja sie swojej (L) nie wyparłbym ot tak, nie manifestuje wszem i wobec ale i też nie wypieram. sory ale jesteś internetowym dnem, dnem i dwoma metrami mułu i co najśmieszniejsze to widze ze nie jestem odosobniony w tej opini odnośnie ciebie.

Gość KEANULAS
Już to ktoś kiedyś powiedział po prostu KLUCZ KTÓRY OTWIERA WIELE ZAMKÓW TO SUPER KLUCZ, A ZAMEK KTÓRY DAJE SIĘ OTWIERAĆ WSZYSTKIM KLUCZĄ TO KIEPSKI ZAMEK :)

Gość taki co sie bzyka
z kazda to zwykla meska dziwka roznosiciel wszelkich chorob. Fuj

Gość taki co sie bzyka

Gość taki co sie bzyka

Gość taki co sie bzyka

Gość taki co sie bzyka

Gość tak powinno byc
kobieta puszczalska, facet kozak