Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izzzzyyyy

Jak sie odwdzieczyc???

Polecane posty

Gość Izzzzyyyy

Witam. Mam maly problem. Musze sie odwdzieczyc kolezance za przysluge. Nie wiem co dokladnie lubi poza dobrymi ciuchami,ale nie znam ani rozmiaru,gust tez ma kazdy wlasny,to co mnie sie podoba ,moze sie nie podobac jej. Co moglabym kupic zebym mogla okazac wdziecznosc? Wydala na mnie dwukrotnie troche pieniedzy (zakup towaru i wysylka) i ona nie chce slyszec o zwrocie pieniedzy,a mnie jest strasznie glupio,bo wiem ze jednak troszke wydala.Dla mnie to duzo pieniedzy,mimo,ze dla niej to moze sa drobne. Mysle i mysle i nic mi do glowy nie przychodzi...Moze Wy mi podrzucicie jakis pomysl jak sie odwdzieczyc???

nie musisz odwdzieczac sie w ten sposob :)....ludzie ktorzy maja pieniadze wcale na tym nie zalezy ;)....moze przyjdzie taki czas ze bedziesz mogla zrobic dla niej cos co bedzie lezalo po za granicami jej mozliwosci ps..za wydana kase nie trzeba rewanzowac sie wydawaniem jej :)

Gość a co to ku..jest
souvenir???

Gość Izzzzyyyy
Dziekuje za pomysly,,, Moze rzeczywiscie kiedys sie nadarzy jakas okazja,ze tylko ja bede w stanie jej pomoc ;-) Tak czy siak w dalszym ciagu chcialabym zrobic dla niej cos milego.Myslalam nawet o wyslaniu kwiatow (nie jestem w Polsce,wiec spotkanie sie i zrobieie obiadku odpada) czy jakiejs fajnej bomboniery,ale jak wyslalam ostatnio to napisala,ze sie odchudza i czekoladki musza poczekac na lepsze dni :( Dlatego juz nie wiem co wymyslic.

Gość Izzzzyyyy
Tesco dla rodziny.... Juz jej raz wyslalam pamiatki... Mieszkam w Liverpool,wyslalam fajne rzeczy,ktore sa tylko w Liverpoolu,wiesz ,,jakies gadzety z Liverpoolem,,,wiec pomysl juz wyczerpany.. Wyslalam rowniez tradycyjne angielskie herbaty (jest smakoszem herbat) i na tym pomyslow brak....

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej