Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dozwariowania

W 17 tygodniu Pani na usg powiedziała mi,że

Polecane posty

Gość dozwariowania

nie jest pewna na 100%,ale będzie chyba raczej dziewczynka.Ja sama tak czuję:)mam ochotę na słodkie i już powoli kupuję ciuszki typu róż...Staram się czasem wybierać uniwersalne ,ale nie oszukujmy się większość jest niebieska lub różowa po prostu.Macie też tak,że nie znacie płci na 100% a kupujecie już ciuszki??? Jak będzie chłopiec to chyba będę te róże na allegro wystawiać :)

Gość ewfwerfwe
Bez sensu jest kupować ubranka typowo dla określonej płci jeśli się jej nie zna. Są przecież ciuszki uniseks i spokojnie można zacząć od takich. Ja mam dla mojej małej - bo kupowałam od początku ciąży - granatowy sweterek, miodową bluzę polarową, jak również ubranka żółte, czerwone, zielone. Kupialam też body żółte z różową lamówką bo uważam że dla chłopaczka mogłaby być. Dopiero niedawno gdy dowiedziałam się o płci, kupiłam trochę rzeczy różowych i sukienkę.

Gość a niby dlaczego kilkumiesięczn
y niemowlak będąc chłopcem nie może mieć różowego ubranka?????? bo jakoś nie rozumiem :-O co? koledzy będą się z niego śmiać? czy co?

Gość na szczescie nie lubię różu
wiec mnie ten problem nie dotyczy.:classic_cool:

Gość Bardzo Ciężarna
Jakby mój mąż zobaczył nawet kilkumiesięcznego naszego syna w różowych gaciach, to chyba byłby rozwód :D I jakbym ja ubrała chłopcu różowe gacie to stwierdzam, że czas na eutanazję :D

Gość a niby dlaczego kilkumiesięczn
bardzo cieżarna, no ja mam na szczęscie normalnego męża :-) ale dalej nie wytłumaczyłaś w czym problem? :-O a co sie stanie jesli mając miesięczną córkę będa ją na niebiesko ubierać??? :-O myslisz, że jej penis od tego może wyrosnąć? po co ta szopka? to tylko nieświadome dziecko jest :-O

Gość ide po chleb

Gość dozwariowania
No właśnie:)Kilka różowych ciuszków mu nie zaszkodzi jeśli to on...najwyżej będą myśleć,że to dziewczynka:) Jak wchodzę do sklepu to się opanować czasem nie mogę ciuszki po 4 zł nie zniszczone z nexta grzech nie kupić:)

Gość maminka2009 moze 2010-
my na wlasne zyczenie nie bedziemy znac plci, czuje ze chyba chlopczyk ale ...kto to wie, co tam sobie bryka :-) kupuje w neutralnych kolorach, nie duzo, tyle ile potrzeba na poczatek, reszte dokpuimy jak juz dzidzius bedzie z nami, osobiscie nie ubralabym chlopca w rozwe rzeczy, jakos nie lezy mi ten kolor u chlopcow...na pewno koledzy sie nie beda smiac, ale jest tyle innych kolorow, kto powiedzial, ze wszystko ma byc rozowe albo niebieskie, bardzo mi sie podoba polaczenie zoltego z granatowym, albo czyms brazowym...

Gość greeneodijasdi
ja miałam być chłopcem i wszystko miałam niebieskie...do dziś kocham ten kolor

Gość dozrawiowania
No tak kupiłam też właśnie brązowo-kremowe body,ale w większości sklepów jest jednak podział na chłopca i dziewczynkę.Tak mi się wydaje...Widzę,że tylko ja taka nierozważna jestem :(