Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adriana86

CO FACECI LUBIA NAJBARDZIEJ W KOBIETACH?

Polecane posty

Zastanawiam sie juz dluzszy czas i wciaz nie wiem co pociaga facetów na 1 miejscu u kobiet czy ładna buzka czy moze cos zupelnie innego;) PISZCIE;)

Gość ja wiuem ja wiem
mój przyjaciel określił to bardzo jasno: myślisz, że liczy się bogate wnętrze? ładna buzia? zgrabna dupa? duże cycki? bzdura! faceta interesuje wyłącznie to, co masz między nogami i w jaki sposób najszybciej się tam dostać. reszta to farmazony, które lubicie słyszeć.

Gość czytałam tu juz o tym
i jeśli to faktycznie tak wygląda to faceci nie są ludźmi....tylko jakimiś gorylami :O

Gość ja wiuem ja wiem
22:10 [zgłoś do usunięcia] Pomarańczowy Skurwysyn No oki, załóżmy, że masz rację...ale jak spotykasz laskę, która ma wklęsła klatę to po odkryciu tego co ma między nogami, a potem klaty....dalej ją ruchasz czy jednak Ci przechodzi ? Cycki jak cycki małe ale muszom być do mnie to pytanie? jak spotykam laski, nie mam ochoty ich ruchać :D kolega fajny i wobec mnie w porządku, a w rozporek mu nie zaglądam co on sobie tam już wyczynia jak się nei widzimy :P

Gość pamietam takie cos
To ja wam napisze.Zaczynam od dolu-cieniutkie nogi w kostkach.To jest podstawa calosci.Te kostki przechodza w zgrabne,szczuple lydki.Ale nie rachityczne.Lydki przechodza w zgrabne uda.U dolu szczuplejsze a na gorze wyraznie szersze w zwiazku z kobieca figura.Uda z kolei przechodza w zgrabne biodra.Pupa musi byc nie mala ani nie wielka.Do 95 cm w obwodzie przy wzroscie ok.170cm.Nastepnie widoczna talia.powyzej cycki.Cycki -ich wielkosc zalezy od gustu.Ramiona-to na koniec.Ale nie bary .Musza byc najwyzej takie szerokie jak biodra.Koniec.

Gość pamietam takie cos
A oczywiscie buzia na koniec.To tez rzecz gustu.Koniecznie ladnie zadbane wlosy.Dlugie albo srednie.napewno nie krotkie.

Gość stopy ładne stopy musi miec
a poza tym zawsze jest to "coś" no i nie może być nic niearta "księżniczka" bpo taka to obojętnie jakby nie wyglądała nie warto się zajmować

na oczy nie patrzycie ... wiekszosc facetow mowi musi miec piekne oczy nie chodzi tutaj o cycyki:P

Gość pamietam takie cos
Ogolone czouo-oczywiscie,ale to sa juz szczegoly,ktorych nie widac z wierzchu.Prawda?

Gość pamietam takie cos
Tak-oczy tez.takie ladne duze oczeta w ktorych widac caly swiat.

TRYWIALNA SUCZ -- ja nie mam 15-stu lat zeby pisac takie teksty i jak na swoj wiek jest wyluzowana wystarczajaco poza tym inny jest temat tego topiku