Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina 77

Co byscie pomyslaly jakby facet wam powiedzial cos takiego

Polecane posty

Gość karolina 77

Mozecie sie smiac lub nie . Wczoraj rozmowa z moim chlopakiem zeszla na temat emigracji .Powiedzial ze jakby mial mozliwosc to by chcial wyjechac do Australii ale jest to bardzo daleko . Spytalam sie tak z glupia czy by zabral mnie ze soba a on odpowiedzial ze ... napewno by tam chcial miec jakas dziewczyne ..... Przez taka glupote poczula sie urazona odebralam to jakos tak dziwnie i powiedzialam mu ze co znaczy jakas dziewczyna czyli kto konkretnie nic nie odpowiedzial i ylko tyle ze to tylko takie o Austtralii. Taka glupia odpowiedz a dala mi do myslenia !!!!!

Gość bua ha ha
czy wy baby nie macie już o czym pisać na forum ?! pojebane jesteście ! o byle gównie już musicie się wyżalić.

Gość Ancia22
Nie zwracaj uwagi na to co mówi, faceci maja czasami takie odchyły mój tak gada często. Napewno żartował

Gość karolina 77
On nie zartowal on poprostu nie pomyslal o mnie ze moglby tam jechac ze mna Powiedzial ze chcialby miec tam JAKAS dziewczyne czyli wcale to nie musze byc ja to moze byc ktos inny. Poczulam sie jak jakas jego tymczasowa dziewczyna ktorej miejsce moze zajac ktos inny.Moze przesadzam ale ja tak to odebralam .

Gość Ancia22
Uwierz mi że on jeszcze nie raz rzuci taki tekst który ma niewiele wspólnego z prawdą. Długo jesteście razem?

Gość ona 21..
on jest po prostu niedojrzały! to dziecko, zrozum to dziewczyno ! i nie angazuj sie. Niewarto dawac serce komus, kto na to zwyczajnie nie zasluguje i kto nie dojrzał do tego by być z taka dziewczyna jak Ty !!!

Gość karolina 77
znamy sie rok czasu jestesmy razem 9 miesiecy ja zadalam mu to banalne pytanie specjalnie i spodziewalam sie odpowiedzi twierdzacej ze oczywiscie ze jakby wyjechal to by mnie zabral ze soba chodzilo mi o cos takiego ze gdzie ja tam i ty - rozumiecie mnie ? a tu zonk tlumaczyl sie tylko widzac moja mine ze to tylko takie jego marzenie o Australii ze on nie wie czy wyjedzie bowiem chcial to zalagodzic

Gość ona21 ..
i tak Cie zostawi

Gość ona21 ..
a wiesz czemu? bo najzwyczajniej w swiecie, nie kocha Cie szczerze. Chcesz dalej zadowalac sie czyms takim?

Gość Ancia22
Nie warto takim tekstem się przejmować, są ważniejsze sprawy. A wyjechać i tak nigdy nie wyjedzie. A nawet jeżeli wyjedzie i tam znajdzie inną to znaczy że nie jesteście sobie pisani, pewnie cię nie kochał. Co to za związek bez miłości

Gość bua ha ha
te stereotypy i mity. :) mi się podobają :) bo każdy facet to dziecko, bo każda kobieta to kurwa... hehe

Gość Ancia22
Faceci nigdy nie dorastają

Gość karolina 77
przypuszczam ze raczej az do Australii nie wyjedzie on to ma gadane ... ma duzo planow marzen ale malo co z nich realizuje w rzeczywistosci

Gość nie nawidze rafalow
ma na imie rafal???????

Gość kool
mam nadzieję że tak zrobi pojebana dupo

Gość Ja WIEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMM1
o tak on powiedział tak ponieważ zadałas mu te pytanie czy zabrał byś mnie ze soba ? a on ze napewno chciał by miec tam jakas dziewczyne :D ale czy mu nie chodziło o to ze by Cie tam zabrał jako tą dziewczyne :D ja po pierwszym pzreczytaniu tak zrozumialam dlatego pytam...

Gość on cię ma w dupie

Gość bu ha bbaa
Sądząc po jego wypowiedziach, nie będziesz dla niego tą jedyną. Olewa Cię jak nic

Gość EmocjonalnyPrawiczek
Ej, faceci czesto mowia cos w zartach, zeby bylo zabawnie; dialog z moja eks: Ona: Kochasz mnie? Ja: hmmmmmmm.......... wiesz, nawet tak:) Ona oczywiscie wziela wszystko na powaznie i mi wygarnela te moje odzywki (ktore byly zartami) jak ze mna zrywala.

Gość Cinamonn TEa
No tak faceci mają czasem zagrania dziecka z podstawówki. Ale nie pokazuj mu że bardzo to do siebie wziełaś a wiesz cdo - odpłać tym samym. Powiedz coś o przyszłym mężu tak żeby z kontekstu wyszło że napewno nie on nim będzie. W żartach oczywisćie

Gość EmocjonalnyPrawiczek
Jakie zagrania z podstawowki? A moze po prostu siedzi w nas dziecko i sie do tego przyznajemy:). Wiekszosc z nas ma poczucie humoru i to chyba nam sie chwali. Zobaczcie, ze rodzine tez kochamy, a nie zawsze im to mowimy w taki sposob jak w melodramatach:)

Gość R A F A Ł
nie nawidze rafalow ma na imie rafal??????? bIEDNA CHODZI CI O TE ZDJĘCIA?

Gość Cinamonn Tea
Tylko Emocjonalny to wcale nie jest zabawne dla nas kiedy facet, z którym myslimy że jest nam dobrze i mamy nadzieje że jemu też, oświadcza że w przyszłości widziałby siebie z kimś ale niekoniecznie musimy to być my. Ciekawa jestem bardzo jakbyś sie poczuł gdybyś to Ty nagle się zaangażował a dziewczyna oświadczyła ci ze jesteś tylko zapychaczem czasu i że czeka na klona Brada Pitta czy Johnnego Deppa.