Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona pomarańcza

Co polecicie

Polecane posty

Jakie polecilibyscie horrory,thrillery,ale nie takie masakryczne gdzie odrabuja rozne czesci ciala,albo lapie sie psychopatycznego seryjnego morderce,tylko takie psychologiczne, dzialajace na wyobraznie, z tajemnica,zagadkami, do przemyslenia..

Gość cadillac
Ja też nie przepadam za oblesnymi filmami.Nie lubię być straszona krwią i flakami. Polecam więc "Sierociniec", w który napięcie i niektóre sceny są w stanie przerazić na prawdę bardzo mocno.

Gość INROCKSTAR
ejj, a propo Sierocińca, to bardzo fajny film, ale dziwie się że jest zaliczany do horrorów .. Ja tam jestem wielką fanką Piły ;d

Gość platki_kukurydziane
A ja zaliczam Sierociniec do horrorow i to jak najbardziej.To że krew w nim nie leje sie strumieniami nie oznacza, że nie może przestraszyć:)A o ostatnim domu po lewej coś czytałam, to ma byc chyba remake filmu Wesa Crevena jeśli się nie m ylę?Ale na pewno jest to jeden z tych filmów,gdzie jest masę bezsensownej przemocy. Wolę kino straszące trochę "inaczej", czyli np. liczy się dla mnie specyficzna atmosfera filmu, nastrój,odgłosy i inne takie:)

Gość wajcha
jest jeszcze Delikatna i Kręgosłup diabła. Obydwa to filmy hiszpańskie i trochę podobne klimatem do Sierocińca:)

Gość aat
polecam " nieproszeni goscie"

polece autorow: Clancy i Ludlum, na selkar.pl dostaniesz niedrogo ich utwory, co moze byc przydatna uwaga, bo naprawde wciagaja;)

Gość Dr Caligari
Teraz w kinach polecam No-do. Obok sierocinca calkiem przyjemny horrorek ; ). Dobrze sie na nim bawilem. Fanom hiszpanskiego horroru powinien przypasc do gustu