Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lancomka

kto był na wczasach odchudzająco-kondycyjnych

Polecane posty

chciałabym sie dowiedziec od osób które były na takich wczasach czy osoba szczupła moze sie wybrać na takie wczasy aby aktywnie spedzić urlop ? Mam dość praca za biurkiem,auto a nie chcę leżec na plaży chcę aktywnego wpoczynku a wiem ,że aktywność grupowa mobilizuje .Czekam na opinie od osób które były na takich wczasach :)

Gość chyba kazdy...
aktywny sex grupowy (lub nie-grupowy) dla kazdego, grubego i chudego! bo grupa mobilizuje! relaks i wypoczynek w jednym. o odchudzaniu nie wspomne.

dz to już normalna oferta poszukam a spoka 2 tyg bez mięsa myślę,że dałabym radę

Gość Zuziaaa987654
bylam...jest beznadziejnie

Gość chyba kazdy...
normalne odpowiedzi na forum erotycznym?! chyba cie pogielo. pomylilas fora, szukaj 'wypoczynek-rekreacja'. zapisz sie na jakis survival kurs i final. glupie pytanie.

Gość Joela
Byłam w Jastrzębiej Gorze-super polecam.Cały dzień ćwiczenia,zabiegi,basen,dieta.Schudłam 4kg .Zmniejszyłam obwody.Miałam 2 tyg.tylko dla siebie.W grupie były szczupłe osoby,ktore nie były na diecie,tylko przyjechały rozruszać się i nabrać kondycji.

chyba kazdy słuchaj ale numer z tym życiem erotycznym dobre nie a co tam forum jak każde życiowe :)

Gość Joela
Można jechać samej jak najbardziej.Pierwszego dnia poznasz wszystkich.Ja też jechałam sama

JoEla dziękuję za miłą odp dodałaś mi otuchy czyli pomysł na urlop jest świetny