Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy dziewczyny

Dziwne przypadłości po...seksie

Polecane posty

Gość pomocy dziewczyny

Sluchajcie, to dziwne ale po seksie (nie zawsze, ale po takim dluzszym albo go jest wieksza czestotliwosc ) mam dziwne objawy. Przez 2-3 dni boli mnie brzuch, trudno mi sie wyproznic (od razu uprzedzam komentarze, nie , nie chodzi o seks ananlny ) :D mam jakby wzdety brzuch i uczucie kłucia w całym dole brzucha zwlaszcza w lewym boku. Czy tos z Was ma podobnie?? Mialam robionia kilksa msc. temu kolonoskopie - wszystko ok, usg - tez wszystko ok. Skad sie to bierze, to bardzo niemile uczucie :(

Gość pomocy dziewczyny
hmm sprzet ma chyba raczej normalny ;) Ale ja jestem "tam" strasznie waska..ale nie wiem czy to ma cos do rzeczy

Gość pomocy dziewczyny
aha..co do tego czy za mocno - ja lubie mocno, to fakt , ale nie robi tego mocno wlasnie dlatego ze potem boli, jestesmy ostrozni, ni wiem o co chodzi :(

Gość pomocy dziewczyny
hmm...moze rzeczywiscie inna pozycja pomoze, chociaz wlasciwie probujemy roznych

Gość pomocy dziewczyny
to calkiem mozliwe ale...dlaczego akurat po stosunku??

Przy głębokiej penetracji i szybkich mocnych ruchach, penis uderza o podbrzusze, jelita to odczuwają, i tak nastepnie reagują.

Gość pomocy dziewczyny
ale czy to jest szkodliwe?? czy po peostu jestem tam bardziej wrazliwa niz inne kobiety ktore tego nie odczuwaja, a mnie boli?

Nie jestem lekarzem wiec ci nie odpowiem na to pytanie. Czy to twoj pierwszy partner?. Jeśli nie, czy z innymi tez tak miałaś?

Gość pomocy dziewczyny
nie, drugi z poprzednim tak nie mialam nigdy ale prawda jest taka ze byl duzo mniej hojnie obdarzony przez nature a z obecnym jestem juz dlugo...ale problem pojawil sie kilka msc temu, i tak jak mowie nie zawsze tak jest prawda jest tez taka ze przywiazuje do tego straszną uwage i skupiam sie na tym niesamowicie wiec moze to tez wina mojej psychiki...nie wiem co bylo najpierw - dolegliwosci, czy zastanawianie sie nad nimi

Gość Znachor z wyksztalceniem
"To może być Zespół Jelita Drażliwego" -kolezanko jezeli zupelnie sie na tym nie znasz to nie radze wysuwac pochopnych wnioskow , bo to moze prowadzic do duzo gorszych dolegliwosci.. jezeli miala bys racje to autorka nie mogla by jesc i miala problemy nawet z przelykaniem wydaje mi sie ze gdyby tak bylo to powiedziala by o tym.. Prawdopodobnie to zapalenie miedniczne proponuje zazywac duzo soki z marchwi i zdrowiej sie odzywiac:) koniec z jedzeniem na noc droga autorko;)

Gość dwie rady
1. spróbuj dildem sama penetrować waginę, być może natrafisz na drażliwe miejsce, wtedy wal do lekarza. 2.oczyść organizm z toksyn terapią Gersona. Wpisz w Google "Cud terapii Gersona" i otzrzymasz link do filmu. POwodzenia.

Gość tylozgiecie macicy
Znawczynie kurwa, do książek a nie sie pierdolić.

Uzytkowniku z nickiem "dwie rady" ty nie mowisz tego powaznie prawda?? jesli tak to wspolczoje rodzinie Terapia gersona to mit wymyslony przez niemieckich naukowcow tak naprawde idealne lekarstwo na nieuleczalne choroby narazie nie istnieje , a pozatym leczenie to jest stosowane glownie w leczeniu raka.

Gość do Znachora
Uzytkowniku z nickiem "dwie rady" ty nie mowisz tego powaznie prawda?? jesli tak to wspolczoje rodzinie ====================================================== Nie kumam Twojej aluzji. Co ma piernik do wiatraka? Mylisz "chłopie" pojęcia, tu jest mowa o chorobie a nie o rodzinie; poza tym każda metoda jest warta spróbowania.

SMIECH NA SALI kolego... kazda metoda jest warta sprobowania gdyby kazdy lekarz tak mowil to nie rozmawialibysmy teraz ze soba..