Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apelujący

Apel do młodych ludzi.

Polecane posty

Gość Apelujący

Choć sam jestem młody bo mam tylko 20 lat. Ale chciałbym coś przekazać jeszcze młodszym ode mnie. Nie popadajcie w samotność. Jeśli się zastanawicie czy zerwać kontakt ze znajomymi nie róbcie tego. Samotność to jest największe gówno świata. Ja przez samotność przegrywam swoje najlepsze lata życia. Gdy wszyscy się bawią gdzieś to ja siedzę w domu. To zabija od środka. Więc jeśli ktoś mnie przeczyta i ma sytuację gdzie musi wybrać..to niech wybierze przyjaciół. Nie przegrajcie swojego życia.

Gość kajko i kokosz
Pieknie, no wiec dlaczego ty siedzisz w domu? I nie mow, ze nie masz wyboru, bo sklamiesz.

Gość biednychłopek
ja też siedzę w chacie ale to ze względu na moją rodzinę, tragedia poprostu moi rodzice wszędzie muszą się wepchać a też mam już 20 lat

Gość gfgdgfgdgd
dzięki,ja mam 16 lat i właśnie ide do liceum ale to nie jest tak,że chce być samotna,tylko nie umiem nawiązywać kontaktów :( nie wiem co zrobić,żeby mnie polubili.już się boje :O

Gość Apelujący
Kajko to nie jest takie proste. Na to się składa parę lat mojego życia. Wiem że to w moim wieku brzmi dziwnie ale tak jest. Mam znajomych czasami z nimi się spotykam ale nie mam żadnego przyjaciela któremu mógłbym się zwierzyć.