Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHJHUHUHUUHHN

Czy sadzicie, ze prawdziwa milosc istnieje?

Polecane posty

Gość HHJHUHUHUUHHN

JW

Gość Agacia 001
tak:))

Gość facet nieszczesliwy
Kiedys moze i w nia wierzylem, ale juz, nie :(

Gość niestety nie ma
miłosci.... ;( ;( ;( ;( ;(

Gość Cinamonn Tea
hmm ja zaczynam wątpić.

Gość facet nieszczesliwy
Niestety nie ma Zgadzam sie. Mowi ktos, ze kocha, ale potem zmienia swoja milosc i mowi to innemu. kazdy potrzebuje czulosci, ale niestety strasznie sie przekonujemy, ze Ci, ktorzy potrzebuja czulosci sa odtracani.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prawdziwa miłość panuje w Modzie na sukces przykładem jest Brook

Gość ciągle w to wierzę
i mam nadzieję...sęk w tym, by spotkać człowieka, który posługuję się tym samym językiem miłości...............

Gość Maaaalinka
Jasne ze istnieje!!! Tylko z czasem przestaje nam wystarczac i chcemy czego wiecej......wiecej czasu, zobowiazan, itd. I wtedy milosc schodzi na dalszy plan...

Gość miłosć istnieje 123
Kocham mojego meża i dlatego wolalabym byśmy się rozstali i spotykali się na innym gruncie, tam gdzie będę dla niego tylko miłością, a nie sprzątaczką, praczką, służaca..... , kochanką z racji zwiazku.

Gość jest miłość prawdziwa
tylko nie trwa wiecznie

Gość nie istnieje i kropka
wszystko to kwestia wyobrażeń i odpowiedniego zachowania partnera bo gdy zdradzi i się rozstaniecie, po 20 latach nadal kochasz? a prawdziwa miłość nie przemija

Gość facet nieszczesliwy
Ja kochalem, ale nie mialo to zadnegfo znaczenia dla osoby, ktora obdarzylem miloscia. Mowila, ze kochala piotem powiedziala, ze odchodzi i zostaly tylko wspomnienia wywolujace bol i depresje. :( Dlatego ja juz nie wierze w milosc. Zazdroszcze tym, ktorzy w nia wierza.

Gość do facet nieszczęśliwy
może jeszcze wszystko się ułoży :(

Gość Finduilas
nie obserwuję jej u rodziców, u dziadków, nie przeżyłam jej sama - ale wierzę

Gość facet nieszczesliwy
Wlasnie nic sie nie uklada wszystko sie sypie. Kiedys bylo inaczej. Mialem sie do kogo przytulic, zwierzyc. Teraz wszystko jest inne. Wszystko to mnie neka. Zycze wam wszystkim by zycie wam sie ulozylo, nie ma nic cudowniejszego niz miec milosc, czulosc. Pieniadze nie sa najwazniejsze, nie daja szczescia :(

mam taką nadzieję, aczkolwiek po raz kolejny, każdy słowo miłość postrzega trochę inaczej :)

Gość facet nieszczesliwy
zołza jakich mało Masz racje pseudo milosc to dobre okreslenie.

Gość Tusia milusia
Nie, nie ma milosci i nigdy jej nie bylo.

Gość ciągle w to wierzę
miłość to przy-jaźni jakby druga jaźń, nie tylko fascynacja fizycznością. To trwanie na dobre i złe. Świadomość,że przyjdę do domu i on mnie pocieszy, bo zrozumie, to danie sobie wolnego terytorium mentalnego, bo każdy lubi pobyć trochę sam.....

Gość Kocham Konie
oczywiście, że miłość istnieje:) tylko niektórzy muszą na nią troszeczkę dłużej poczekać a inni muszą się trochę bardziej postarać. Czai się ona tuż za rogiem, tylko akurat nie przechodzicie tą ulicą... dlatego nastepnym razem zamiast w prawo, skręćcie w lewo, lub odwrotnie... ;)

Gość facet nieszczesliwy
ciągle w to wierzę Tez kiedys wierzylem w to, a teraz pocieszac sie juz moge tylko ja sam :( W kazdym razie mam nadzieje, ze Ci w zyciu sie powiedzie z calego mojego serca Ci tego zycze.

Gość ciągle w to wierzę
Kocham konie i widzisz, dzieki takim serdecznym i zyczliwym ludziom chce sie żyć. Bo wierzą, bo czują więcej i widzą niz inni...A pewnie,że to przychodzi niespodziewanie i z tego co tu czytam w kafeterii to się zdarza i nie jest to wyjątkiem. Czasem odpychamy coś,ale co ma byc to bedzie i wejdzie innymi drzwiami:-) do nieszczęśliwy dziękuję i wzajemnie:-) zawiodłam sie strasznie, bolało,ale dźwignęła mnie myśl i przekonanie,że kochałam kogos z wyobraźni, dodałam coś czego nie było. Trudno winić kogoś kto nie czuje tak jak my...Po prostu, banalne - nie dobranie się, inne oczekiwania, inne wizje Będzie dobrze!

Gość zwykła zwyczajna kobieta
kiedyś to i może w miłość wierzyłam, dziś mogę powiedzieć bez zastanowienia, że miłosci NIE MA.

Gość acet nieszczesliwy
Bardzo bym chcial by bylo dobrze, ale jak narazie widze tylko pustke. To juz dlugo trwa. Nie mam nikogo komu moglbym chociazby powiedziec co czuje.

Gość facet nieszczesliwy
Kocham Konie Gdyby tak bylo byl bym szczesliwy :), ale ja chyba zawsze zle skrecam.

Gość *sami* w pomaranczy
Milosc istnieje, ale ja kocham tylko mojego pieska ruchac w jego psiego fiuta :D