Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djnjnsjdnsjdj

dlaczego???

Polecane posty

Gość djnjnsjdnsjdj

jestesmy z moją dziewczyną od ponad roku razem, od miesiaca mieszkamy ze sobą. w ten weekend i ja i ona mielismy jechac do swoich rodzin poza krakowem, gdzie mieszkamy. ja pojechalem rano, ona wieczorem powiedziala ze nie jedzie bo jej sie nie chce i zostaje sama na weekend dzisiaj do niej dzwonię i mowi mi, ze umowila sie na spacer z kolega, pytam ktorym, to mi mowi ze z takim rafalem. draze czy to ten rafal, ktory kiedys do niej podpijal, mowi TAK :( pytam po co sie z nim umowila, mowi ze nie chce sama siedziec w domu, pytam czy akurat z nim musiala sie umawiac, to mowi ze przeciez to tylko spacer i obiad zjedza :o mozecie mi powiedziec dlaczego umowila sie z facetem, ktory kiedys do niej startowal? :o strasznie mi z tym zle :(

Gość no bo z nim ma pewnie kontakt
to gdzie miała szukać?

Gość djnjnsjdnsjdj
ale dlaczego spotyka sie z gosciem, ktory do niej startowal, dlaczego wlasnie z nim? :(

Gość djnjnsjdnsjdj
po co skoro ma mnie?

Gość djnjnsjdnsjdj
:o jest mi zle z tą myslą :(

Gość djnjnsjdnsjdj
nikt więcej nic nie powie?

Gość cześć i miłego dnia

A to jakiś przyjaciel ?? dobry znajomy ?? Bo jeśli tak to nie ma się co martwić... Ja mam bardzo ale to bardzo dobrego znajomego a kiedyś przyjaciela znamy się od przedszkola, siedzieliśmy w jednej ławie w szkole , dobrze nam się gada ...Ja do niego nigdy nic nie czułam i taki spacer czy obiad byłby normalką ... Czasem lepiej się z nim gadało niż z niejedną kumpelą :)

Gość djnjnsjdnsjdj
żaden przyjaciel, kiedyś razem pracowali przez chwile, on do niej startował, pare razy się spotkali :o

Gość djnjnsjdnsjdj
i skoro tak od razu się umówili, tzn ze mają ze soba staly kontakt :(

Gość buba125
uuuuu...nie zazdroszcze. nie rob jej awantur tylko troche sie od niej odsun bo chyba jest ciebie zbyt pewna i szuka wrazen.

A nawet jeśli mieszkanko im się do niczego nie przyda, nawet jeśli to będzie tylko obiadek i spacerek, to z jakiej racji zajęta dziewczyna umawia się z chłopakiem, który do niej startuje? Coś tu jest nie tak.

Gość djnjnsjdnsjdj
powinienem zrobi jej awanture?? plus dla niej, ze mi powiedziala o tym, znaczy j est szczera, ale co zrobic powinienem?

awantura to też jakiś sposób, ale szczerze mówiąc mnie by najbardziej zabolało, gdyby to mojemu facetowi było obojętne i gdyby mi oświadczył, że od tej pory mogę sobie chodzić z kim chce i dokąd chcę i od też tak będzie robił i dziś wychodzi na piwko z jakąś Anią czy Olą... obojętność i ignorowanie drugiego człowieka to chyba najgorsza kara....

Ale właśnie, skoro on Ci o tym powiedziała, to chyba raczej chodziło jej o to, żeby zwrócić na siebie Twoją uwagę, a nie o samo wyjście z facetem... Może ostatnio ją olewałeś ?? kiedy ostatnio dostała od Ciebie kwiatka bez powodu?? (w ogóle kiedyś dostała) ? kiedy ostatnio ją gdzieś zabrałeś?? a może po prostu zrób tę awanturę, może on chce zobaczyć, że jesteś zazdrosny, bo to by oznaczało, że Ci zależy?

Gość sassy2222222
rzuć ją.pewnie się teraz z nim bzyka.

Gość wpadnij wcześniej
bez uprzedzenia:D

Gość djnjnsjdnsjdj
absolutnie jej nie olewam, chodzimy często - kino, knajpki, piwko, spacery, duzo pracujemy, ale jak tylko mamy czas, to chodzimy. kwiatki tez staram sie kupowac czesto, nie zanidbuje jej, czasami mysle, ze az moza za bardzo nadskakuje :o nie wiem co o tym myslec, po co ona z nim sie spotyka :(

Z drugiej strony, jeśli zrobisz jej awanturę, to ona się na Ciebie wkurzy i potem będzie psioczyć na Ciebie temu swojemu kumplowi, a on spełni rolę pocieszacza..i wyda jej się taki cudowny, miły, podczas gdy Ty jawić się jej będziesz jako awanturujący się potwór.

Gość koszmarnyyy weekeend
widocznie nie jest ciebie warta skoro szuka wrazen u innego korzystajac z okazji ze ciebie nie ma i to po tak krotkim czasie mieszkania razem,odpusc sobie chlopaku milosc miloscia a zdrowy rozsadek to co innego,lepiej teraz niz za 5 lat, przebolejesz to ale ona nie jest ciebie warta skoro juz teraz odwala takie numery

Gość djnjnsjdnsjdj
to jak to powinienem rozegrac?

Gość ta_partia_przegrana
stary, klasyczny przyklad pozbycia sie faceta by pozbyc sie przeszkody i wyrzutow sumienia ze sie z innym spotyka (i byc moze nie tylko) jak dla mnie znudziles jej sie i szuka sposobow by bezpiecznie przeskoczyc na inny kwiatek wiesz, jakie sa dziewczyny, dopoki nie zapewni sobie kolejnego stalego adoratora to poprzedniego nie opusci bo boi sie zostac sama ale uwierz mi, ze wlasnie intensywnie szuka sorry stary, lepiej zostaw ja, bo to niewierny material, ciagle bedzie ci wykrecac takie numery

Gość Ktoś taki
" absolutnie jej nie olewam, chodzimy często - kino, knajpki, piwko, spacery, duzo pracujemy, ale jak tylko mamy czas, to chodzimy. kwiatki tez staram sie kupowac czesto, nie zanidbuje jej, czasami mysle, ze az moza za bardzo nadskakuje nie wiem co o tym myslec, po co ona z nim sie spotyka" - Robisz wszystko aby zostać pacanem w jej oczach.

Gość no mowie
wróć wcześniej do domu, bez uprzedzenia. u siebie nie musisz sie zapowiadac. chyba, ze tak bardzo boisz się tego co tam zastaniesz, to żyj sobie w słodkiej nieświadomości:p