Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybaczkaa

chce sie zacząć malować, co wybrać?

Polecane posty

Gość rybaczkaa

mam troche tych kredek i jakiś tuszy, ale firmy to żadne i kredki powiedzmy że prawie " nie piszą". Ale stwierdzam że czas zacząć się malować choć trochę, delikatnie i chętnie zainwestuje w tusz do rzęs i kredke do oczu, nie wiem co jeszcze mi się powinno przydać, może coś polecicie? No i jakiej firmy tusz i kredke wybrać

Gość kup sobie zalotke i
tusz do rzes- neistey kazdemu iiny sie przypodoba - ja lubie Lask Architect Loreal i Maxfactor False Lash Effect.

Gość rybaczkaa
no niestety moja cera nie jest idealna jest tłusta dość i zawsze jakieś krosty są, ale i tak jest o niebo lepiej niż kiedyś. Musiałam brać ciężkie leki na trądzik IZOTEK. Dlatego nie wiem co z tymi podkładami, chyba jakieś z apteki muszę...

Gość blue_note
Skóra niektórych młodych dziewczyn i kobiet wymaga szczególnych względów. Pamiętam jak ja musiałam się męczyć z trądzikiem, który się pojawił w wyniku przerwy w tabletkach [ a nastolatką już daaawno nie jestem] Pomogły mi tylko apteczne kremy. Nie mogłam się malować niczym innym jak kosmetykami z apteki. Musiałam wydawać na sam jeden podkład ponad 80zł.Dlatego nie bardzo chciało mi się malować, ale praca wymaga u mnie schludnego wyglądu. Dopiero niedawno odkryłam kosmetyki dla skóry alergicznej na http://alergia.med.pl/index.php?cPath=51_36 i wreszcie ani nic mi nie wyskakuje, ani nie bije po kieszeni. Naprawdę polecam.