Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilooottkkakaa

Moj nowy zwiazek to porazka.

Polecane posty

Gość twój facet to porażka
naprawde tak nisko sie oceniasz, że zeby nie być sama bierzesz pasożyta, byleby tylko byl .... raaany dziewczyno wez sie ogarnij

ZNAM TO Z RETROSPEKCJI, MOJ FACET ROBIL PODOBNIE TYLKO ZE MIESZKAL U MNIE ROK, JADL, SPAL, NIE DOKLADAL SIE DO NICZEGO. DOSZLO DO TAK ABSURDALNYCH SYTUACJI ZE JA PLACILAM ZA JEGO PIWO W PUBIE CZY OBIAD CZY WYJSCIE NA LODY. DOBRZE CI RADZE...POZDBADZ SIE GO, WIEM ZE CI CIEZKO Z DZIECKIEM ALE ON CIE NIE SZANUJE, JEST NIEDOJRZALY I GLUPI ZYCIOWO, ROZPADNIE SIE NA KAWALKI JAK KTOS GO ZMUSI DO DOROSLEGO ZYCIA (RACHUNKI, SPRZATANIE MIESZKANIA, ZYCIE CODZIENNE) NIECH SOBIE ZOSTANIE Z RODZICAMI SKORO MU TAM DOBRZE. JA SWOJEGO SIE POZBYLAM I ZAUWAZYLAM ZE OKOLO 300ZL MIESIECZNIE MOGE SOBIE ZAOSZCZEDZIC JAK GO NIE MA :) BYLAM GLUPIA ZE TAK DLUGO TO CIAGNELAM

kopnij w dupe takiegoniedojrzalegopasozyta :O ty jestes dziewczyna po przyesciach, z malym dzieckiem, wszystko jest na twojej glowie, a on mieszka u rodzicow, nie obchodza go oplaty, poprostu korzysta z zycia. Powinnas sobie poszukac kogos, kto jest dojrzaly i rozumie twoja sytuacje, a nie jak gowniarz wychodzi bez slowa, bo ty sie upomnialas, zeby kupil kilka rzeczy :O

Gość a ja poiem tak co
nie wciagaja sie w taki zwiazek, bo masz male dziecko i teraz wpadniesz z deszczu pod rynne i sza chwil pare bedziesz miala trojke dzieci te swoje drugie z nim i jego jako dziecko i wszystko bedzie na twojej glowie wiem zxe to trudne ale nie funduj sobie i dziecku kolejnych klopotow naprawde warto rozejrzec sie za kims dojrzalym i madrym