Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa_88

Otyły Facet

Polecane posty

Gość Ewa_88

Witam przedstawicielki płci pięknej :). Mam do was pytanie: Czy mając otyłego faceta wstydziłybyście się pokazać z nim na plażę, wyjść gdzieś etc? Od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym chłopakiem. Super z charakteru, na buzi ciacho, tylko waży 120kg przy 180cm :(. Kocham go, ale wydaje mi się że jego waga może przyczynić się do nieprzyjemności. W dodatku nie chce się odchudzać. Co o tym myślicie?. Buziaki.

Gość monalisa23.
Witaj. Skoro Go kochasz to w czym problem? W końcu pokochałaś Go takim jak jest teraz. A obcymi opiniami się nie przejmuj, one zawsze były, są i będą, bezwzględu na to czy Twój chłopak byłby pulchniejszy czy też rudy. Ciesz się chwilami z Nim i nie analizuj problemu, który tak naprawde nie twki w Twojej głowie, lecz w nie tolerancyjnym społeczenstwie. Pozdrawiam i zycze szczescia;-)

Gość Ewa_88
Ale skoro nie chce się odchudzać to co będzie za te 10-20lat? :(. On ma obecnie 22lata... Sęk w tym ze nie da się go namówić na odchudzanie. Zgadza się. Kocham go takim jaki jest, bo z charakteru jest cudowny, i ta buzia :)

Gość Ewa_88
BMI: ja mam 19.6

Gość monalisa23.
nIE MYŚL O TYM CO MOŻE BYĆ ZA 10 LAT. mOZE ZAPROPONUJ ZEBYSCIE RAZEM ZACZELI UPRAWIAC JAKIS SPORT, WIECEJ SPACERUJCIE...

Gość Ewa_88
Myślisz że nie proponowałam?

Gość Ewa_88
Seksu ma tyle ile chce :)

Otyły facet sam w sobie nie jest zbyt atrakcyjny, ale jeśli ważąc 120 kg NIE CHCE się odchudzać. Obrzydliwe. Nie wiem, kto na takich leci.

Gość Ewa_88
Pomarańczowy Skurwysyn: nie wszyscy myślą tka jak ty. Ja lece na niego, nie na kasę(której i tak nie posiada) PS: nie wiem czy słowo lece jest tutaj właściwe. ostatnio mam poważne wątpliwości.

Jeśli myślicie, że zainteresowanie OTYŁĄ osobą jest chore to się mylicie. Są ogromne grupy ludzi, którym podobają się tylko puszyste kobiety/puszyści mężczyźni. Ewa tu wcale nie jest wyjątkiem. Grubaskolubów jest pełno i ja sam do nich należę. Nie wyobrażam sobie bycia z kimś szczupłym - to dla mnie odrażające.

Gość behemo
moj byly wazyl 95 przy wroscie 190. Wygladal dobrze ale mial oponke, takie boczusie na brzuchu i w miare szczuple nogi, ale tluszcz mial glownie na brzuchu. I mial wlosy na plecach, ale nigdy przenigdy sie nie wstydzilam mojego niedzwiadka... Jesli jestes z nim z litosci to daj sobie spokoj. Im dluzej w to brnisz tym gorzej dla niego.

Gość Dariusz z Warszawy
Ja tam ważę 75 kilo przy wzroście 170 cm i wcale nie wyglądam grubo Dobrym sposobem na ukrycie troszkę większej tuszy zakładanie ubrań ze skate shopu :D

Gość Ewa_88
Czasem tylko mam problem by wygrzebać jego fiutka spośród zwałów tłuszczu, ale tak poza tym nasze życie seksualne wygląda ok. Mnie niesamowicie podnieca widak jego trzęsącego się brzucha i białej , spoconej skóry :)

Gość Dariusz z Warszawy
Na 99,999999% jesteś teraz podszywem Ewy_88 :] Podszywie

Misiek, to nie jest chore, to gust, i tyle. Fajnie że są tacy ludzie - kto wie, może kiedyś sama będę potrzebować takiego grubasoluba :D Ale ważyć 120 kg i się nie odchudzać to głupota, przecież to zagrożenie dla zdrowia.

Gość kompletnydramat
Osobiście nie znam nikogo komu by się podobały grubasy. Podobają się takim którzy są grubi i nie chcą się odchudzić i w ten sposób się tłumaczą, że grube jest fajne. Taki tłuścioch to ani sportu z nim uprawiać bo zaraz się zmęczy, bez przerwy się poci i generalnie wygląda jak foka na plaży. Najlepsze jeszcze jak facet ma większy biust od dziewczyny bo mu tłuszcz zwisa hehehe. I do tego żyły zapchane i serce obrośnięte tłuszczem. Bleee.

Gość Ewa_88
Nie jestem podszywem, młotku 😡 Co w tym dziwnego , że lubię jego tluszczyk?

Gość
Mój mąż przy tym samym wzroście waży 62 kg :D przesada w drugą stronę :p Nie podobają mi się grubi faceci, ale jeśli Tobie się podobają to w czym problem? :)

Gość Ewa_88
Uwielbiam się również bawic jego piersiami, są większe niz moje :) Biorę je do ręki i podrzucam :)

Gość
te verde - nie wiem czy jest czego zazdrościć biorąc pod uwagę liczne mankamenty wspomnianego patyczaka :o

Nie znam mankamentów Twojego patyczaka, za to patyczaki jako gatunek uwielbiam ;) Tylko najlepiej trochę wyższe.

Gość wiecznie__na_diecie84
ja mam podobnie, z tym ze "bralam" go nie to szczuplego nie to grubego i po zmianie pracy z fizycznej na biurowa w ciagu 2 lat przytył prawie 20kg i teraz wazy 110 przy 178.....dla mnie to dosc duzy problem,bo sama dbam o siebie, uprawam sport, nie obzeram sie a jego za nic w swiecie nie potrafie zmoblilizowac do odchudzania......dla mnie nie licza sie wzgledy estetyczne itp, a raczej zdrowotne taki facet to zly KANDYDAT NA MEZA I OJCA, jak bedzie mial zawal w wieku 50 lat bedzie nie za wesolo :(

Nie rozumiem facetow ... sami wymagaja aby kobieta byla zadbana , szczupla itd a sami dupy nie rusza aby zadbac o siebie i jako tako wygladac . :O Nie lubie "chudych " facetow , preferuje dobrze zbudowanych ale nie grubych z miesniami i takim tyci tyci brzyszkiem zeby miec do czego sie przytulic :) ale jakby mi facet utyl do 120 kg to :O nie wiem co Ci poradzic autorko skoro z Nim rozmawialas a On nic to bedzie trudno przekonac Jego do czegokolwiek .