Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaa

iplus - niech kto madry mi wytlumaczy, co i za ile

Polecane posty

od wczoraj z tego korzystam, ponoc 1,5 G nie wiem co, ile kosztuje, co to za wskazniki sie tu ukazuja Plus (3G) strzalka w gore 3,68 MB strzalka w dol 18,99 MB (no co to oznacza) na ile i jakiego uzytkowania starczy mi tego abonamentu z taka predkoscia a komunikatory? nawet gdy sa wlaczone a nie korzystam z nich, tez sciagaja, duzo? co robic aby dobrze z tego korzystac :) i ekonomicznie wylaczac komputer, odlaczac modem za kazdym razem Boze, nic nie wiem prosze jakiegos laskawce o kawe na lawe ;)

Gość masz limit 1.5 GB
i na wyslane i na odebrane dane, a to jest licznik tych danych jak przekroczysz, to transfer moze byc wolniejszy 3GB to cos ponad 300 megabitów na sekundę

Gość masz limit 1.5 GB
sorry pomyłka 3G czyli UMTS, to transfer coś powyżej 300 megabitów na sekundę - to jest prędkość transferu sorry, głupi błąd :)

i przy tej predkosci swobodnie mozna korzystac z internetu? czy po tygodniu okaze sie ze przekroczylam limit?

Gość masz limit 1.5 GB
1.5GB to malutko, ja na Twoim miejscu bym zwiększyła abonament do tego stopień wyżej

korzystanie z komunikatorow bardzo uszczupla limit? wiem ze filmiki, czy radio odpadaja, podobnie z you tube...