Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaawansowana_wczasowiczka

jak patrze na polskich facetow to zal mi d** sciska

Polecane posty

Gość fdsfds
nie o to tu chodzi. chodzi o obraz polskiego faceta .. czyli kazdy Polak pije i ma miesien piwny . MArna emigrujaca szmato . Zrozum ze kazdy Polak jest inny , jak ci jeden nie pasuje to znajdz sobie takiego co bedzie zadbany , a sa tacy nawet jesli stanowia tylko 10 % społeczenstwa ..No chyba ze oni nie zwracaja na ciebie uwagi , bo nic sobą nie reprezentujesz , ale to juz twój problem

Gość agrestinka
do tego co pisal o cellulicie! ty dupku!a co to n,ie mozna miec cellulitu i rozstepow!sam pewnie jests brzydki i smierdzacy i masz dziury w zebach.Ja jestem grubawa i chce to zmienic ,ale czy tacy jak ja nie moga miec kogos?

Gość Mehmet
Ja nierozumiec o co chodzi w tym temat U nas w kraj jest takie powiedzenie "jak babie zle to jej leb obetnij" czy u was w kraj baba ma prawo do glosu u nas sie mowi ze "rybi i zenskie dzieci glosu nie maja" Mehmet

Gość MicroMacro
Jestem za....wszystkie puste jak zaawansowana_wczasowiczka też do Turcji, IQ w polskiej krainie od razu wzrośnie.

Gość fdsfdss
wlansie dlatego ze nie jestem pasztetem, Jestes pasztetem , bo sama napisałas ze leca na ciebie faceci z brzuszkiem i palący , pijący bejsbole .. Gdybys była atrakcyjna napewno jakis przystojny POlak by cie poderwał . Przykro jestes skonczona i musisz emigrować .

Gość agrestinka
ale dlaczego nawet jakby byla gruba to nie moze miec ladnego faceta?

Gość do kant dupy
Floryda, to super :)) Bardzo mi sie tam podoba, ja mieszkam w innym Stanie, ale marze o tym, aby sie tam przeniesc, bo ja kocham ciepelko, sloneczko i plaze ;)

Gość
ja mam już ten topik wydrukowany :D

Gość anty blachy
jebac ta zajebana autorke . na huj taki temat . ciekawe czy z jej kraju sa wszyscy tacy cudni za jaka on sie uwaza . moze nie jest taka piekna a chciala by mniec super chlopaka na ktorego jej nie stac

Gość fdfds
a na waszym miejscu nie przyznawałbym sie do emigracji , bo tylko nieudacznicy emigrują . Ale jak widac w Polsce modne jest byc nieudacznikiem i sie tego nie wstydzić

Gość łowca pasztetów
agrestinka - wyszło szydło z worka masz grubą dupę i dlatego podobasz się rysiom z klanu "ciacho" nigdy nie będzie chciał ruchać takiego paszteta jak Ty zamiast najeżdżać na Polaków przestań tyle wpierdalać pączuszku

Gość sesioo
a ja nie moge sie bardziej zdecydowac czy polacy sa bardziej brzydcy czy mentalnie zacofani?:P

Gość
agrestinka nie denerwuj się, przecież na tym topie są prawie same trolle :o nawet i Jaruś_84 już przylazł ;)

Gość
Kant dupy obstawiam, że ten z Gniezna jest Polakiem ale mogę się mylić :D ;) fajny fryz

Gość Mehmet
Agrestinka dlaczego ty jestes az taka zla ja nic nie powiedzial o twoja matka brat albo syn Prawda byc smutna kobiet od lat na swiecie panowac taka prawda ze nam tureckim facetom podobaja sie grube polski z 1 powod my niechciec mieszkac tutaj znaczy w turcja bo tu zle i demokracja to nie demokracja a odnoscnie jak kobiet pachniec z cipka to ja sie zgodze z tym ze to zapach rybki smazonej Mehmet

Gość do Mario
Inaczej będziesz śpiewał jak policja, sąd przywali ci kilkaset zł grzywny i każą ci napisać przeprosiny jako zadośćuczynienie. Ciekawe co twoi rodzice na to powiedzą. Oj tatko znowu bić będzie :D

Gość tamtariram
Mario proponuje wizytę u psychiatry. Widocznie doznałeś jakiejś traumy ze strony kobiety. Takiego poziomu jaki ty reprezentujesz nie posiada nawet świnia w chlewie.

Gość do kant dupy
dobre dobre

Gość do kant dupy
do jarka, tak wiem, jaki jest klimat na FL :-o wyobraz sobie.

Gość
Jarek_84 pokemonie :o zapomniałeś dodać, że jestem gópia i mam wszy na pępku :o jestem mocno rozczarowana Twoją postawą

Gość do kant dupy
ale wiesz unas facet z dlugimi wlosami to musi byc jakis brudas a jak nie ma spodenek w kancik i bilej koszulki to juz jakis menel:O

Gość do kant dupy
sorry ale facet na Kafe to nie jest normalny facet do jarka jesli facet z dlugimi wlosami to ciota to ja woel taka ciote

Gość rysio z klanu 88
więc powiedz nam co mamy zrobic żeby poprawić naszą atrakcyjność- plis

Gość Neuroso dobre
Tak to prawda oni naprawdę gwiżdżą na wszystko :O

Gość jhfjhfjh
bo jestescie pasztetami i wydaje wam sie ze jak Wloch na was zagwizdze czy Turek to jestescie atrakyjne . Oni gwizdza na wsszystko i to jest wasz problem " ja tam nie lece na Turkow, arabow szukam kogos kto wychowal sie w podobnej kulturze co ja polak to cienki bolek, urodzisz mu dziecko, bedziesz dbala o do dziecko a on kopnie cie w dupe wyzywajac cie od swin bo przytylas w ciazy. Pół biedy jak sie rozwiedzie bo przeciez darmowa sprzataczka, kucharka jets zawsze bardzej oplacalna niz placenie alimentow

Gość Normalny chlopak
Hehe dziewczyny chcececie chlopakow z dlugimi wlosami i w obcislych koszuleczkach a same jestescie tlusioszkami ktorym tluszczyk wylewa sie ze spodni...

Gość fdsdsf

Gość hkkghfj
jestem przystojny i dbam o sylwetkę, nie muszę zatem wysłuchiwać porad zakompleksionych, grubych klusek z kafeterii " aha a swiatk siediz i zawija w papierki:O

Gość do pana jaroslawa
właśnie sęk w tym, że Polakom BRAKUJE JAJ " aha w koncu przyznales w czym lezy wasz problem