Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaawansowana_wczasowiczka

jak patrze na polskich facetow to zal mi d** sciska

Polecane posty

Gość fsdfde
Na szczescie tylko najwieksze szmaty emigrują . Wiec Polska sie oczyszcza ze ``złych genów ``

no dobrze wiadomo ze sa ludzie i ludzie, naprawde wcale nie chce genarlizowac, tylko nic nie poradze ze na kazdym kroku potwierdza sie moja regula.nie przekonacie mnie do zmiany zdania. polacy sa dla mnie straceni.

Gość agrestinka
rasisci z Was i to jacy! Cejrowski raz w programie opowiadal o ich kulturze i oni sie myja i to czesto- tak to jest -nie wiecie a obrazacie innych.

Gość anty blachy
i wg jak widze jej wypowiedzi to mnie tak to wkurwia ze szok niech najpierw spojrzy na swoj zjebany kurwa ryj a gada na innych . poloskie chlopaki tak jak polskie dziewczyny najpiekniejsze bo te angolki to koniuwy niemki grube ; / a chinki zulte itp...

co prawda to prawda... mezczyzni w Polsce nie sa zli :) sa szarmanccy, maja poczucie humoru i zaradnosc... jednak brakuje im wlasnego stylu. na Zachodzie facet nieszczegolnie urodziwy moze nadrobic fajnym stylem, fryzura, natomiast w Polsce taki facet z gory skazuje siebie na przegrana i nie stara sie juz w ogole, choc moglby wiele zyskac fajnym ciuchem, fryzem czy dodatkami... w Polisce mezczyzni nieszczesolnie interesuja sie moda... ich 'standard' to t-shirt, jeansy i adidasy. za granica zatem nie ma barier. mezczyzna szuka fajnych zestawien ubran, ciekawych dodatkow, regularnie chodzi do fryzjera, ryzykuje... nie ujmuje mu to meskosci, wprost przeciwnie! taki mezczyzna wie czego chce, jest zadbany i zadowolony z siebie. tak wiec polscy Panowie- niewiele trzeba zeby przyciagac uwage :) pozdrawiam

Mario84000000 prosze skoncz juz pisac na tym forum bo utwierdzasz mnie w przekonaniu ze jestes chory psychicznie.. 1000 razy bardziej wolalabym zrobic dobze takiemu arabowi niz "polaczkowi po szkole" albo "lysemu pakerowi" Prawda jest taka ze polacy wogole nie potrafia sie kochac.. mialam juz wielu i zeby dojsc z polaczkiem to chyba swieto jakies musi byc a taki turek wie czego chce kobieta i to wlasnie was rozni

hahhaha kant dupy racja! mario masz wybitne wrecz zainteresowanie-siedziec na forum internetowym dla kobiet i wysmiewanie sie z ich opinii.nawet juz nie wiem jak to ujac..generalnie umieram ze smiechu wlasnie;D:D

co wcale nie znaczy ze musialam to robic...

Gość do kant dupy
a rodzenstwo ma obywatelstwo, zeby Cie sponsorowac do GC? To niech jak najszybciej skladaja petycje, bo to pare latek trwa. Ja wlasnie za rok bede mogla juz przystapic do egzaminu na obywatelstwo i tez chce zlozyc na siostre. Powodzenia! 🖐️

Gość agrestinka
zrobmy tak- ta co dala tetmat niech dalej marzy o wyimaginowanym ksieciu z bajki-moze sie trafi, a ty znwaco!mario- krytykancie pyskaty idz sie leczyc.

Gość fsdfde
nie sadze zeby kazdy Polak był nieuczesany czy zaniedbany . Zwyczajnie autorka wciska kit . JEj problem polega na tym ze jest takim pasztetem iz zwracają na nią uwage tylko niezbyt przystojne chłopy.. W Polsce jest sporo przystojniakow , ale oni nigdy nie spojrza na autorke.

ehh ludzie marni..myslcie sobie co chcecie. ale skoro juz musicie to wiedziec to fakty sa takie ze opedzic sie nie moglam zarowno od polakow jak i od turkow,

Gość Neuroso dobre
:D:classic_cool:

Gość agrestinka
ale jestes samokrytyczna!no masz ta skromnosc!nie moglas sie odpedzic od much a nie od facetow!heheheheh

Gość fdsfds
nie przekonacie mnie do zmiany zdania. polacy sa dla mnie straceni. nie Polacy ca dla ciebie straceni , tylko ty jesteś dla nich stracona , bo zaden fajny facet nawet na ciebie nie spojrzy . Sama przyznałas ze sie tylko toba nieatrakcyjni interesują .

Gość agrestinka
a daj ty swoja!brzydalu jeden:)zbok

Gość do mario
mario lubie cie, jestes taki zabawny, razem ze znajomymi urzadzam wieczor panienski, moglbys na niego wpasc, mysle ze mialybysmy duzo niezlej zabawy i to bez alkoholu oj ti ti co do wynagrodzenia mysle ze sie jakos dogadamy, ale sadze ze kolejna okazja rozebrania sie przed kobieta moze ci sie juz nie przytrafic, wiec pomysl o tym caluski

jestem samokrytyczna i to bardzo, nie napisalabym tak gdyby to nie byla prawda. ale nie chce mi sie z wami o tym rozmawiac bo to jak walka z wiatrakami. nie o to tu chodzi. chodzi o obraz polskiego faceta a nie o urode zalozycielki tematu, bo nawet gdybym byla jak zakladacie pasztetem moglabym miec faceta, przeciez widze cala mase takich par;p;p;p;p

Gość do kant dupy
do autorki, nie moglas sie opedzic od Turasow?? No fakt, to powod do dumy :-o

Gość Mehmet
Dzindobry ja jestem z turcja i bardzo smieszi mnie ta wybowiedz Nie wsistko rozumiem ale wiekszosc rozumiem Na wstepie moja zona jest z polska i ona mi mowia ze my turcy to najpiekniejsze facety i ja tak myslec o polskie dziewczyny wy wszytkie piekna .. u nas nie ma takich piekna Co do polskich facetow too ja widze tylko duze lyse silacze albo male blond czipki w okularach Dziewczyny tczymajcie sie Mehmet

Gość fdsfds
takie ze opedzic sie nie moglam zarowno od polakow ale tylko od tych nieatrakcyjnyc Polakow . Gdybys była ciekawa dziewczyna na pewno jakis fajny chłopak by sie tobą zainteresował . Nie mówie o Zakościelnym . PRzystojni faceci w Polsce są , ale oni zwracają tylko uwage na atrakcyjne laski , do ktorych ty nie należysz

Gość agrestinka
Mehmet czy jak ty tam jestes zalosny:(WSTYD TYTAJ NIKT NIE ZWRACA NA COS TAKIEGO JAK TY UWAGI_ ROBISZ SZTUCZNY TLOK IDIOTO!

Gość do Mario
Mario, skończ już rzucać mięsem, bo się niedobrze robi! Twoja agresja świadczy tylko o tym, ze autorka miała rację. Kompleksiki się odezwały? Uderz w stół, a nożyce się odezwą, tak?? I przypominam ci, że nawet w internecie nie jesteś anonimowy. Za takie wulgarne odzywki pod adresem autorki i innych forumowiczek można cię podkablować na policję za zniewagę.

uwielbiam te wasze "kontrowersyjne" tematy. :D ciekawe ile osób już zapluło monitory z furii. :)

Gość Neuroso dobre
Fuuj tak rodaków oczerniać !!! Autorko czy ty masz 15 lat??? Będąc w Turcji nie widziałaś na jakie pasztety, turcy się napalają..? Byle blondynką była a jak już niemka ,holenderka albo angielka to na nie lecą tacy młodzi przystojni... bo z Turcji chcą wyemigrować i tyle Wam napiszę. Byłam tam( w Turcji) nie raz i aż mnie do nich obrzydzenie bierze jak sobie przypomnę jacy oni chętni na zagraniczne kobiety. Jasne trafi się taki jeden prawdziwie zakochany ale podejrzewam,że to jest jeden na 1000 facetów.

nie jestem ani gruba ani brzydka, jestem wysoka, szcupla, mam dlugie wlosy, i jestem sama wlansie dlatego ze nie jestem pasztetem, bo mam odwage miec nieco wieksze ambicje niz reszta spoleczenstwa.

Gość MicroMacro
Jestem za...wszystkie pasztety do Turcji, polska kraina od razu wypięknieje.

Gość do mario napisales
mario84000000000000000000000 opedzic sie nie moglas ale od psow ty k**wo!!!!!! daj fote paszczurze j**any@!!!!!!! A ja wierze, ze nie mogla sie opedzic od nich, ale to zaden powod do dumy. Oni tylko czekaja na pierwsza naiwna, oni chca sie stamtad wyrwac.