Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaasiaaaaaa

jak odp. na takie pytanie na rozmowie o prace?

Polecane posty

Gość aaaaasiaaaaaa

dlaczego chce pani u nas pracowac? to moja pierwsza praca jako pomoc biurowa, rozmowe zalatwila mi znajoma nie wiem co odp pomocy

Gość Sylwia z Polski
a dlaczego chcesz tam pracowac??

Gość aaaaasiaaaaaa
bo nie mam pracy juz dlugo i zalezy mi aby pracowac,potzrebuje kasy a praca jest fajna, spokojna, od 7-15, biurowa

Gość zawsze mow ze
chcesz sie rozwijac a ta praca da ci ta mozliwosc gadanie ze chcesz ja tylko dla kasy nie przejdzie

Gość nauczycielkaleń
widzisz sylwio z Polski? prosze przeczytaj sobie dokładnie, jak wyglada praca w biurze i z jakimi pytaniami respondenci nie sa w stanie sobie poradzic... ale twoj waciany mozg pewnie nie ejst w stanie przetworzyc tych informacji

Gość aaaaaaasiaaaaaaa
rozwijac? to zwykle czynnosci biurowe, w dodatku na zastepsteo, to moja pierwsza praca jesli ja dostane nie wiem co mowic... tu raczej nie ma sznas rozwoju:O

Gość e tam ja bylam na rozmowie
w sprawie stanowiska sprzedawcy ubezpieczen i tez nawijalam o rozwoju :P i bylo ok :P

Gość nauczycielkaleń
mozesz powiedziec cos takiego: ta praca wydaje mi się idealna, jak na początek mojej drogi zawodowej. na tym stanowisku zdobedę doświadczenie zawodowe, ktore zaprocentuje w przyszłosci i bedzie istatnym elementem mojego (przyszlego) rozwoju zawodowego i inne blablabla taka nieistatna sciema