Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedznadziejniesmutna

Samotna i smutna

Polecane posty

Za oknami słońce świeci a mnie jest tak strasznie smutno.Siedzę sama i aż mnie skręca z rozpaczy ,że ponoć jestem,,niezła laska''-to jestem sama.Niby mam wielu znajomych ale przecież nie mogę ich uraczać ciągle swoją osobą.Dziś święto a jeszcze jutro znów długa i samotna niedziela.Nie mogę wykrzesać czegokolwiek ,nawet telewizji nie chcę oglądać.Dlaczego nie mam farta???Natłok myśli ,bezczynność i niewiedza co ze sobą zrobić , mnie zabija.

Gość nie uzalaj sie nad soba
odpocznij, ciesz sie lenistwem

Gość ...Alma...
do bedznadziejniesmutna: Znam ten ból... a dzisiaj jest wyjątkowo ciężko.Sama nie wiem czemu...

Gość lamka 2
Ja mam dokladnie tak samo

Chciałabym powiedzieć ,nie użalaj się wez się w garść ale mnie moge.Do tego dokładają sie inne problemy .Bywają lepsze dni ale dziś jest ooookropnie.

Gość ...Alma...
Paradoksalnie w takim wolnym, niby beztroskim dniu jest gorzej... za dużo czasu na myślenie i użalanie się...

Gość Finduilas
weź jakąś kumpelę i wyjedź za miasto, poszalej i uśmiechaj się:)

Gość Gdzie te dziewczyny...
Witam mam 29 lata . Mieszkam i pracuje w Koszalinie. Jestem człowiekiem miłym, sympatycznym , koleżeńskim , kulturalnym i pracowitym. Poznam dziewczynę która lubi być kochana i chce być kochana przez chłopaka. Oraz która pragnie poznać chłopaka na stałe i poważnie myśli o życiu. Nie interesują mnie przygody lecz stały związek oparty na miłość, zaufaniu a przede wszystkim na wierności. Pozdrawiam Kontakt nr.g.g 4842589

Gość ...Alma...
No niby prawda,ale co jeśli nie zadziała...

Gość ...Alma...
to było do porady: aj tam kurwa przesadzasz trohe :)

Gość Finduilas
wow! ładnie powiedziane - i popieram

Mellygion - pięknie to napisałaś,tylko żeby to się jeszcze dało wprowadzić w życie................

Gość Finduilas
da się, krok 1. - uwierzyć

Finduilas- kiedyś byłam wielką optymistką ale kilka razy się poparzyłam i teraz u mnie z wiarą nie bardzo -szczególnie z wiarą w ludzi

Gość Finduilas
a ja kiedyś byłam wielką pesymistką, cichym mrukiem, który bał się ludzi nawet jeśli przejechałam się na kilku osobach, to nauczyłam się dobierać odpowiednio towarzystwo i zaczęłam cenić samotność, czas jaki spędzam sama w parku, w lesie, zaczęłam obserwować wszystko, ludzi, miejsca, drzewa i najmniejsze żyjątka ludzie cenią optymizm i jeśli facet ma zwrócić uwagę na jakąś kobietę - to raczej na zadowoloną z życia i pełną energii, taką przy której nie będzie się nudził takie przynajmniej odnoszę wrażenie po tym co działo się przez ostatni rok:) nie przekreślaj ludzi i doceń co masz zjedz sobie czekoladę, puść jakiś głupi film i się śmiej i małymi kroczkami dojdziesz do celu

Gość Finduilas
Mellygion - jestem pod wrażeniem

Gość hellop
czy sa tu jakies smutne kobiety?? bo musze podzielic sie z kims optymizmem. sierdze sam w domu i walcze z nuda lecz moje wnetrze wciaz sie raduje:D

Gość hellop
Finduilas jestem pod wrazeniem :D

Gość Finduilas
to miło;p :D

Finduilas Mellygion jestem pod wielkim wrażeniem tego co przeczytałam.Można powiedzieć ,,jakaś'' nutka optymizmu.Niestety nie umiem pisać tak pięknie jak wy.

Gość Finduilas
wystarczy pisać "z serca" wpuść słoneczko do domu i swojego życia:)

Gość hellop
jedni ladnie pisza drudzy tez maja ladne wnetrze, liczy sie prawda i szczerosc... hej sloneczka ale tu cieplucho sie zrobilo no...:D

Gość Finduilas
a no:) znacznie przyjemniej

Chciałabym ale nie wiem czy potrafię i czy warto ....bo jak znów sie poparzę??????????

Gość hellop
lepiej sie poparzyc niz zalowac, oczywiscie abstrachuje od totalnej gupoty:P gg1005220 napisz tez sam siedzie

Gość do samotnej
Pamiętacie, kiedy byliście małymi dziećmi i wierzyliście w bajki, marzyliście o tym, jakie będzie wasze życie? Biała sukienka, książę z bajki, który zaniesie was do zamku na wzgórzu. Leżeliście w nocy w łóżku, zamykaliście oczy i całkowicie, niezaprzeczalnie w to wierzyliście. Święty Mikołaj, Zębowa Wróżka, książę z bajki - byli na wyciągnięcie ręki. Ostatecznie dorastacie. Pewnego dnia otwieracie oczy, a bajki znikają. Większość ludzi zamienia je na rzeczy i ludzi, którym mogą ufać, ale rzecz w tym, że trudno całkowicie zrezygnować z bajek, bo prawie każdy nadal chowa w sobie iskierkę nadziei, że któregoś dnia otworzy oczy i to wszystko stanie się prawdą. Pod koniec dnia, wiara to zabawna rzecz. Pojawia się, kiedy tak naprawdę tego nie oczekujesz. To tak, jakbyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń. Zamek, cóż, może nie być zamkiem. I nie jest ważne "długo i szczęśliwie", ale "szczęśliwie" teraz. Raz na jakiś czas, człowiek cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć ci dech w piersiach.

Chyba naprawdę robi sie tu fajnie i cieplutko,tyle miłych duszyczek,tyle szczerych słów .Ziarenko optymizmu zostało zasiane

Gość kobiety co z Wami
moje małżeństwo sie sypie, zarabiam niewiele..... Ale nie jest mi smutno, korzystam z uroków życia. Własnie wróciłam z rowerowego, wypadu nad jeziorko i jestem pełna energii.... . Ej laseczki całe zycie przed Wami i nie warto przejmować sie samotnoscią, ona potrafi być urocza!

Gość hellop
a ja jestem ksiaze z bajki sam tu siedzie i ruszyc sie nigdzie nie moge bo ktos mi konia podpiedolil i nie jest mi smutno:P P.S. w Tv leci E.T.

Gość Finduilas
ostatni raz łezka popłynęła mi w czerwcu - optymizm przede wszystkim beznadziejniesmutna - nadzieja umiera ostatnia a jak ludzie zauważą u Ciebie zmianę - a na pewno zauważą - wszystko się zacznie układać