Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedznadziejniesmutna

Samotna i smutna

Polecane posty

Gość kaczuszka7
Witam wszystkich! Ja również ślę wszystkim tu zgromadzonym nutkę optymizmu bo w tak piękną pogodę aż żal się smucić. Właśnie wybieram się na długi spacer do parku może to sprawi że przestanę myśleć o tym złym co mnie spotyka i zacznę widzieć te barwy które przede mną. Udanej niedzieli życzę!

Gość V-a-n-i-t-y
Nienawidzę niedzieli i takich dni ... nie mam nawet siły wstać z łóżka, zaraz będę wyć . Ja pierdole, ale jestem beznadziejna...

Gość Finduilas
witam wszystkich cieplutko dziś tylko na chwilę - dzionek zapowiada się piękny... byleby tylko moje plany wypaliły ktoś tam wcześniej mi napisał, że samej też można żyć - oj, wiem, wiem i wcale nie trzeba siedzieć samej i płakać weźcie znajomych i wyrwijcie się z domu! korzystajcie z wolnych dni - nawet same, kurczę, samotność też może być piękna

Gość Finduilas
i nie jesteś beznadziejna to, jak Cię ludzie postrzegają, zależy głównie od Twojego nastawienia i od tego, jak sama na siebie patrzysz więc spójrz w lusterko, zobacz w nim mądrą, zdolną, sympatyczną i zabawną osobę, uwierz w to i wpuść słoneczko do domu i do życia:)

Gość V-a-n-i-t-y
Jestem...bo nie potrafię stawić czoła temu wszytskiemu co się moim życiu dzieje... Jestem głupią histeryczką...

Gość Finduilas
Powtarzanie sobie jakie masz wady Ci nie pomoże. Zamiast użalać się nad sobą, wypominać wady i myśleć o tym co złe - zajmij się tym co dobre, tym co potrafisz i co lubisz. Rozwijaj się, ciesz się z tego jaka jesteś. Ceń siebie, swoje zalety, wszystko co masz. A z czasem zauważysz, że masz więcej niż Ci się wydawało.

Gość skazananasamotność
Nie wiem.. coraz częściej zastanawiam się czy to ja jestem aż tak beznadziejna, czy może jest ze mną coś nie tak.. Jest mi strasznie smutno.. czy naprawdę na to nie zasługuję? Wiem, że jestem zdrowa, mam kochającą rodzinę, przyjaciół, dach nad głową, mam co jeść i pić.. niby wszystko czego potrzebuje człowiek do szczęścia a jednak tak wiele mi brakuje.. tej jednej osoby.. czy oczekuję od życia zbyt wiele? Nie wiem..

Gość bedznadziejniesmutna
Hej ,hej duszyczki !!Jesteście ??? Jak wasze humorki-co przeważa smutek czy uśmiech???

Gość Finduilas
ale się tu cisza zrobiła...