Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Zrobił mi okropne świństwo -jestem w stanie wybaczyć ..

Polecane posty

Gość karmela22
I wcale nie jesteś głupia, tylko zakochana... Najzwyczajniej w świecie jesteś zaślepiona, ale uwierz to minie. Z każdym dniem będzie coraz mniej bolało.

jak mozesz kochac takiego frajera? przejrzyj na oczy ze on ma Cie w dupie, zalezyalo mu tylko na bzykanku, bez odpowiedzialnosci rzecz jasna

Gość Finduilas
dostałaś szansę, możesz wyrwać się z tego \ spójrz prawdzie w oczy - czy wszyscy, którzy Ci mówią, byś go olała się mylą?

Gość Finduilas
powtarzaj do znudzenia - aż zapamiętasz

Gość Przykre**
wiem ze czasem sa tu bolesne komntarze, ale naprawde brakuje ci troche ambicji rozumiem kochasz ale naaaprawde patrzac na to z boku to cholerna swinia ztego chlopaka i nawet nie ma co dyskutowac, mysle zebys znalazla w sobie troche dumy i dala sobie z nim 100% spokoj bo bedziesz grubo zalowac, a pomyslas co by bylo jak bys byla w ciazy ... ? Na pewno znasz odpowiedz, takze zycze ci obys znalazla sile w sobie i pozegnala go raz na zawsze :) Pozadrawiam

Gość karmela22
Poradzisz sobie z tym...więcej optymizmu ;) wierzę w Ciebie ;p Ja też przeżywam teraz zawód miłosny, ale nie jest tak źle...kiedyś zapomnisz...

Porażka...przeczytalam cały watek i zgadzam sie z wiekszoscia. Dziewczyno,ogarnij sie i zapomnij o nim jak najszybciej. Przeciez ten koleś jest nienormalny widać,że nie zależy mu na Tobie. Przestań go tłumaczyć i spojrz w koncu obiektywnie na ta cala sytuacje.Zrobil Ci swinstwo. Nie jest warto Ciebie ani zadnej innej.Cham.

Gość karmela22
No niestety masz rację....chyba mu przeszło...

Gość karmela22
Gdyby mu zależało, nie zachowałby się w ten sposób...to pewne

Gość karmela22
O to właśnie chodziło ;) to pierwszy krok do zapomnienia ;p Pozdrawiam ;)