Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasmutna24

Problem w związku, doradźcie

Polecane posty

Gość takasmutna24

Nie potrafię okazywać uczuć, mój chłopak też ma z tym problem to samo z rozmowami na poważne tematy.Ostatnio coś pękło bo mu wykrzyczałam wręcz pare rzeczy.Powiedziałam że czuje ze nie traktuje mnie pwoaznie skoro po 2 latach nie przedstawił mnie rodzicom wiec niech sie nie dziwi że mu nic nie mówię,i nie potrafie sie otworzyc tylko mam focha była szczera o bólu,chyba sie przestraszył bo zaczał przez telefon rozmowe na temat moich fochów i zaczął mnie przedrzeźniać,nie wiem dlaczego chciał mnie sprowokowac nucąc coś jak mówiłam? a potem mówił że przejmuej sie 'drobiazgami'... Nie wiem co teraz, niby uzgodnilismy ze to przez to ze żyjemy na odległość i to się zmieni ale czy na pewno? czy to już zmierza do końca?

Gość takasmutna24
w trakcie rozmowy zabolało mnie to jak powiedział,że go szantażuję tymi fochami bo nie wie o co chodzi i robię urazy na psychice, raz sie na chwile nawet rozłączył jak wczoraj gadalismy przez telefon:( oczywiscie zaraz zadzwonił mówiąc że to problemy z telefonem kompletnie sie pogubiłam nie wiem co robić,rozmawiać? przeczekać? uciąć? albo czegoś nie widzę...

jeśli nic nie zmienicie to to zmierza do końca ale przyznać Ci trzeba rację że po 2 latach to już przynajmniej powinien przedstawić ciebie swojej rodzinie (no chyba że was dzieli naprawdę bardzo duża odległość)

Gość takasmutna24
tak dzieli nas spora odległość,jestesmy razem dzieki temu że studiujemy w jednym mieście,daleko od swoich domów, on mówi że nie przywiązywał do tego aż takiej wagi,a że planowął bo przecież sam powiedział w czerwcu jeszcze że chce, no tu ma rację, ale boje sie ze nie kocha już skoro tez zaczyna wytykac błędy i wady:o niby mówił jeszcze wczoraj że kocha i jak fajnie bedzie jak do mnie przyjedzie i pojedziemy na wakacje a potem ja do niego ale po tej wczorajszej rozmowie to sie troche boje mu zaufać, że sie zabawi a potem odejdzie...chce zebysmy razem zamieszkali po studiach ale czy to dotrwa? jak sie rozłączył wczoraj podczas kłótni to myslałam że umrę bo jego kolega w ten sposób zerwał z dziewczyną:(

Gość takasmutna24
tego nie wiem ale wyraźnie powiedział ze nie chce fochów tylko rozmowy a ja mu powiedziałam że nie umiem rozmawiać z nim bo mu do konca nie ufam skroo m.in przez to ze nie poznał mnie z rodzicami uważam że nie traktuje mnie poważnie:( może jest ze mną bo skocha ,to na pewno ale wolałby sie odkochac i tylko czeka zeby to skonczyć?

Gość takasmutna24
nikt nic?