Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauralauralauraaa

jak mam zareagować?

Polecane posty

Gość lauralauralauraaa

w tym roku zdaję maturę. Chodzę na korki do domu do mojego nauczyciela ze szkoły. On często siada koło mnie jak mi cos tłumaczy i kladzie mi rękę na kolano niby przypadkiem. I opowiada mi rzeczy typu ,że chciałby mnie zobaczyć w ręczniku jak wychodzę z kompieli itd.. To nie jest prowokacja. Co byście zrobili? Moi rodzice go lubią i nie wiem czy im o tym mówić...

Gość lauralauralauraaa
dlaczego -1/10? boję się go troche bo już jestem w 3 klasie liceum ,a on jest ważny w szkole do tego mnie uczy, a jak mu cos powiem to nagada cos moim rodzicom ,że się nie ucze np a oni moga jemu uwierzyc a nie mnie

Gość lauralauralauraaa
do tego do taki oblech ,że szkoda gadać. niby do mnie jest mily podpowiada mi co bedzie na sprawdzianie podciaga mi oceny itd ,ale dla niektorych potrafi byc straszny! Mozna przez niego nawet klase powtarzac.. i jeszcze moi rodzice mu tak wierza we wszytsko co powie.. co byscie zrobili? serio pytam

Gość lauralauralauraaa
nawet wodka mnie chcial czestowac i powiedzial ,że po maturze sobie popijemy na maxa żeby ją oblać :/

Gość lauralauralauraaa
hmm no z nie glupi pomysł. Tylko on nie mowi takich rzeczy za każdym razem tylko z 3, 4 razy mi powiedzial.. ale rękę na kolanie mi kładzie często

Gość lauralauralauraaa
nikt nic nie powie?

Gość tjaaaaaa.....
nauczyciel, który cię uczy NIE MA PRAWA udzielać płatnych korepetycji swoim uczniom marna prow o PS. kąpieli, a nie "kompieli

Gość lauralauralauraaa
może nie ma prawa ,ale udziela..jak sądzisz ,że to prowo to chyba nie znasz zycia.. Tylko dalej nie wiem co zrobić :(

Gość to kipeska
sytuacja. na razie nie chce mi sie rozpisywac, bo jem. jak zjem to pomysle.

Gość Ewelus21
To jest ewidentne molestowanie, o ile to nie prowokacja...a Ty moja droga porozmawiaj o tym z kimś zaufanym,np przyjaciółką. Choć jak najszybciej powinnaś zaalarmować rodziców!! takie zachowanie nie jest normalne!! Facet nie może czuć się bezkarnie...a Ty nie możesz siedzieć cicho