Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampard

Co kupić dziewczynie na 15 urodzony ?

Polecane posty

Gość lampard

Witam Mam problem z kupieniem jakiegoś prezentu mojej koleżance/dziewczynie na 15urodziny. Mam na to jeszcze 2tygodnie więc poradzcie coś. Przy tej okazji chciał bym ją poprosić o chodzenie. Co by było najlepszym prezentem ?

Gość Por Borewicz
Pedofil!!!!

Gość lampard
Kilku idiotów się odezwało... Jeśli chcę ją poprosić o chodzenie to czy to znaczy że chcę od razu ją przelecieć ? ! Zastanówcie się co najpierw napiszecie a potem odpisujcie

Gość lampard
romantyczna, romantyczna :)

Gość chcesz z nią chodzić ale nie
chcesz jej ruuchać? To po co jej taki chłop?

Gość lampard
Idź spać bocie ! I

Mysle ze perfum bedzie na miejscu... A jesli masz troszke wiecej pieniazkow to okazaly bukiet kwiatow i romantyczne spotkanie w miejscu ktore lubi:)

Gość lampard
Lubi Makdonalda :)

a może jakąś romantyczną książkę(żadnych tandetnych romansideł:) ) albo tomik wierszy z dedykacją która będzie jej dawała jasno i wyraźnie co czujesz+ kwiaty?

Jesli postawisz na perfum...wybierz go sam! I koniecznie dodaj ze ten zapach wlasnie z nia ci sie kojarzy:) Powodzenia:)

Mysle ze perfum moze byc nie najlepszym prezentem zwlaszcza jak jej jeszcze dobrze nie znasz. Poprostu moze nie byc w jej guscie. Postaw lepiej na ladny bukiet kwiatkow i moze jakis naszyjnik lub branzoletka:)

Gość ksiązki do szkoły
:o

Jesli lubi M Donalda to jasne ze wypada tam pujsc tylko wybierz wieczorowa pore najlepiej przy pieknej pogodzie by posiedziec na zewnatrz ...tylko wtedy kup mniejszy bukiecik by schowac go po ciuchami i wreczyc w odpowiednim momencie:) Na 100% udane spotkanie :)

Mysle ze bizuteri nie wypada dawac dziewczynie na 15 urodziny zwlaszcza ze jeszcze nie sa para...dziewczyna moze poczuc sie zobowiazana;(....a prezent nie powinien mec wplywu na jej decyzje,lecz tylko twoja osobowosc:) A jesli juz bedziecie razem dluzszy czas wtedy mozesz pomyslec o bizuterii...ale teraz stanowczo odradzam....jestescie mlodzi wiec niech tak zostanie jak najdluzej:)

Gość lampard
Hmm Jeśli biżuteria to jaka ? Może jakiś link na allegro itp Jeśli nie biżuteria to co fajnego bo raczej książka to nie jest najlepszy pomysł.

Gość brawodla
brawo dla propozycji w postaci książek do szkoły - gdyby za drogo - może być ładny długopis albo nowy plecak - na pewno mama się ucieszy!