Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNABG

POLSKIE SZPITALE

Polecane posty

Gość ANNABG

Polska służba zdrowia jest beznadziejna. W Będzinie ludzie leżą na korytarzach, mają tam łóżka! Bez parawanów! Pielęgniarka myła nagą kobietę z oparzeniami. Gdzie? Na korytarzu. Bez parawanu. Pielęgniarki oglądają sobie Barwy Szczęścia, zamiast umyć pacjentów. Jeżeli ktoś cię odwiedza, nie masz szans na umycie przez pielęgniarkę. Na sali pooperacyjnej (mała klitka z jednym oknem) leży ok.8 osób. Różnej płci. Czy to jest normalne? nie mówi sie o tym głośno, ale jeśli nie dasz hmm... prezentu (powyżej 300zł w niektórych miejscach) to zdechniesz w szpitalu. Mój dziadek pomimo dawania prezentów zmarł po kilku dniach z powodu niedbałości lekarza. Nie dostrzegł wylewu.

Gość pappapapa
Boze, co za ludzie. Mam brata w szpitalu chce go przeniesc i nie ccha sluchac. Wspolczuje sp.dziadkowi, Niech spoczywa w pokoju.

Dziękuję, mam nadzieję, że brat wyzdrowieje. Czy ktoś z obecnych spotkał się z pęknięciem jelita? Ile taka osoba musi leżeć? Co w ogóle mówić choremu? Bo ja zawsze boję się podejść. Mam 16 lat i panicznie boję się szpitali.

A jajaj. Miałam podziękować za założenie tego tematu i napisaniu tego, o czym się głośno nie mówi,.

Gość ppapappapa
poczytaj w necie bo nie wiem

Gość Artefakt_Diabła
zgadzam sie,polskie szpitale to masakra

Gość ANNABG
Ja mam 25 lat i też boję się szpitali. A już na pewno nie chcę tam trafić.

Gość o lekarzach w szpitalu
w Bedzinie szkoda mowic ... W szpitalu nie lezalem, ale leczylem sie w tamtejszej przychodni przyszpitalnej. Napisze to co kiedys napisalem na jakims forum: Tregedia!!! Nie polecam przychodni specjalistycznych w tym zakładzie. Leczyłem się w dwóch (endokrynologiczna, urologiczna) i nigdy więcej ;/ Nie będę sypał nazwiskami, bo jeszcze do sądu mnie podadzą itp. Lekarze w tym zakładzie brani są chyba złapanek. No ale teraz opisze moje przypadki ... Poradnia ednokrynologiczna: potrafią tylko tarczyce leczyć ;/ Jeśli przyjdziesz z innym problemem hormonalnym zostaniesz olany z góry na dół. Ja miałem trądzik hormonalny i ginekomastie ... lekarz potraktował mnie jak zło konieczne, nie zlecił nawet badań hormonalnych. Dlatego na 2 wizytę przyniosłem ... badania wykonane za moje pienądze. Wyniki oczywiście ponad normę :( Lekarz nawet na nie nie spojrzał. Obecnie leczę się prywatnie w pewnej przychodni w Katowicach ... trądzik znikł :) natomiast ginekomastia ... niestety na leczenie farmakologiczne było za późno ;/ Obecnie zatanawiam się nad zabiegiem chirurgicznym i poszukuję jakiegoś normalnego panstwowego endo, który skierowałby mnie na zabieg chirurgiczny refundowany przez NFZ (wyciecie nadmiaru gruczolu sutkowego). Koszt takiej "imprezy"prywatnie to ok. 5 tys zł. -dlatego chce panstwowo ... bo prywatnie mnie nie stac ;/ Poradnia urologiczna: brak słów, mój napletek był za wąski, a lekarz zamiast skierować mnie do chirurga żeby raz dwa zniwelować problem :P kazał go wyćwiczyć podczas kąpieli w wodzie ;/ Super podejście lekarza do sprawy. Gdy powiedziałem, że ściąganie napletka sprawia mi bół lekarz powiedział, że to normalne ;/ Jasne w końcu wszyscy faceci uprawiając seks cierpią, a ból jest dla nich normalny ... Tutaj akurat wybrałem się na zabieg prywatnie - koszt "imprezy" 400 zł. Nie duże pieniądze dlatego zapłaciłem i mam kłopot z głowy :)