Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem i to bardzo

czy byliscie kiedys u wrozki?gdzie i czy sie sprawdza?zancie jakas z wroclawia

Polecane posty

chcialbym pojsc do wrozki.bylyscie kiedys?jak bylo?sprawdza sie?ile zaplacilyscie i czy znacie kogos z wroclawia?

wypowiadajcie sie:P

Gość Artefakt_Diabła
ja bylam ale przypadkiem,nie chcialam wrozby,sprawdzilo sie.odradzam chodzenie do wrozek

Gość fsdfasdfasfasdfasfd
po "wróżbie" możesz świadomie albo nawet nieświadomie doprowadzić do jej spełnienia się np. wróżka przepowiedziała rozpad związku z powodu jego zdrady i kobieta która to usłyszała doprowadziła do niego bo jak jej chłopak później wracał z pracy to szukała śladów innych kobiet, wąchała ubrania itd. w końcu ją rzucił. ta historia jest prawdziwa. pozdro.

up

Gość visions of opera
mi kiedys wywrozyla pare rzeczy, ktore sie sprawdzily, jedna wrozba po kilku miesiacach dpotyczaca smierci konkretnej osoby z mojej rodziny tzn ona ujela to ze bedzie choroba albo smierc, i dokladnie ta osoba odebrala sobie zycie za kilka miesiecy, a reszta sprawedzila sie konkretow ale dopiero po jakis 2 latach, z pol roku temu tez powrozylam sobie i niby mialam byc w ciazy za kilka miesiecy w cio juz nie uwierzylam bo nie mialam chlopaka a tymbardziej nie myslalam o dzoieciach a tu masz los ponad miesiac temu WPADKA, nie wierzylam ale uwierzylam heh

visions of opera dobre to z wpadka:) a gdzie bylas u wrozki?w jakim miescie?