Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muryl

kregoslup

Polecane posty

Gość muryl

Czy jest jakis sposob na bol kregoslupa, mam go ciagle, nawet spanie nie sprawia mi ulgi a wrecz przeciwnie, wstaje z bolem,zaznaczam ze mam starty jeden z kregow.

terapia manualna!!!, jestem po rechabilitacji 6 tygodni w Konstancinie i nic-zero poprawy, tam dowiedzilam sie o terapii manualnej od pacjetek , dopiero ona pomogla, doslownie dwa spotkania , teraz jak tylko czuje ze zaczynaja dretwiec mi rece lub nogi i bol staje sie coraz mocniejszy umawiam sie na jedna-dwie sesje i mam spokoj na kilka nawet tygodni, polecam!! poszukaj kolo siebie napewno znajdziesz.

Gość muryl
dziekuje za odzew,ale prosze napisz czy tu chodzi po prostu o masaz kregoslupa,czy to moze co innego ta terapia manualna.Pozdrawiam

Gość Schizofremik_
Pierdolnąć młotkiem i po sprawie. Posadzić cię na wózek? Zrobię to po okazyjnej cenie 300 zł. gg: 15558964

Gość muryl
ta odpowiedz jest dla "schizofrem..."Zycze tobie abys w niedalekiej przyszlosci cierpial tak jak ja i zycze ci tego wozka palancie.

jest to rodzaj masazu, bardzo delikatnego, fizykoterapeuta uciska ci wlasciwe pkt, znajduje miejsca zblokowane, ktore powoduja ucisk i bol i te m-sca uwalnia od tego ucisku i przesuwa plyn w rdzeniu ku gorze, ja czuje cieplo i od razu duza ulge, chodzilam do kreglazy, na zwykle masaze i nie przyniosly mi one takich rezultatow jak manulana terapia, a to jest naprawde godne uwagi

Również przychylam się do opinii o terapii manualnej. Na bóle kręgosłupa jest to świetne rozwiązanie, bo ja z takimi dzięki terapii manualnej się uporałam. Dlatego też dla wszystkich, którzy borykają się z takimi problemami zostawiam artykuł