Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyt maaaadra dla gluuuupich

Cechy idealnego faceta wg Was oraz idealnej kobiety ...

Polecane posty

Czyli Wasze idealy :D No to zaczynam. Wyglad:brunet,im wyzszy tym lepszy,taki ktory mnie obejmie,a bede czula sie jak calineczka :D,typ sportowca(koszykarz) mmm

Charakter:dusza towarzysta,spontaniczny,NIEromantyk,facet z pasja, umiejacy sluchac,meski,sliny psychicznie,odpowiedzialny... Pomarzyc zawsze mozna :D

Brunet, ok. 1,80 m wzrostu, z umięśnionymi przedramionami, nie za gruby, nie za chudy- w sam raz, może być opalony (byle nie z solarium), z ładnym uśmiechem. Tyle, jeśli chodzi o wygląd. A co do charakteru... Przede wszystkim szczery, z poczuciem humory, wyrozumiały.

Nie liczylam nigdy ;P Mam 166 cm zwrostu,waze 53 kg.Biust D :o udreka niestety,ale nie o tym temat

Gość TomaszProblem
Ruda,dobra w lozku,czerwone usta,wysokie szpilki,kwieciska sukienka,domek na wsi,gazetka co rano,dobre sniadanie w lozku. Ona:drobna,wyrozumiala,stanowcza,pelna siebie,lubiaca dbac o siebie,dom,mnie :D nie ma takiej hahahaha

Gość mj ideał
wygląd - brunet, ok. 170, noszący koszule(!) reszta - romantyczny, ciepły, czuły, mądry, opeikuńczy ...

Gość mirabelllllllll
Bogaty,z dobrej rodziny,odpowiedzialny,meski,z jakims hobby(moze to byc seks),kulturalny,lubiacy dzieci,domator raczej,zapatrzony we mnie,hojny :D Nie lubie facetow w koszulach i lakierkach :o

Gość ja mam ideał
1,90m , brunet, niebieskie oczy, nosi koszule ;) romantyczny, czuły, opiekuńczy, dobrze zarabia :P

Gość MÓJ PRYWATNY RANKING
1. Duńczyk 2. Szwed 3. Holender 4. Luksemburczyk 5. Monakijczyk 6. Belg 7. Norweg 8. Szwajcar

Gość MÓJ PRYWATNY RANKING
Dla przeciętnego Dunola można umrzeć!!! Boscy są! :-D

Gość misieksraczyk
Idealna kobieta : Biuściasta blondyna z wydatnymi ustami i kształtna pupą. Łatwa w obróbce i nie stawiająca oporu. Potrafi gotować, ale człowiek nie wstydzi sie jej także zabrać do restauracji. Pyta o pozwolenia zanim cokolwiek dotknie. Nie ma samochodu i jest gotowa zrobić laskę, żeby zawieść ją do fryzjera. Podoba się kumplom, ale jest na tyle głupia, że dochowuje wierności. Zwraca się do swojego faceta "mój królu", i nie zostawia kłaków w zlewie. Idealny facet: JA

Gość Cinamonn Tea
Idealny facet ma tylko jedną ceche charakterystyczną - w przyrodzie nie występuje :P