Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje-zlosc

POMYSLY prosze!!!

Polecane posty

Gość czuje-zlosc

Wydaje mi sie ze moj facet flirtuje z inna -jak to sprawdzic?? nie mam dostepu do jego tel. zobaczymy ie dopiero we wtorek:/ al;e ja chce wiedziec, onoczywiscie zaprzecza !!!!!! jak myslicie dobry to pomysl?wyslac cos? (sms) z numeru ktory on nie zna ze niby to ona.......?

Gość czuje-zlosc
na pewno macie - pomozcie!!!! bo odchodze o zmyslow!!!!

Gość paoska14300
napisz ja bym napisala. ale nie podawaj sie za nia bo to szybko sie wyda wymysl kogos innego

Gość czuje-zlosc
ale co napisac?

Gość Doswiadczona aneta Zgierz
Jak wroci szybko sciagnij mu majty i obejżyj jego kuta. jesli jest czerwony na bank mu go ssała.

Gość czuje-zlosc
poszlo juz...tak sobie wkrecam i mysle ze moze byc lipa..... bo pewnie teraz gdzies randkuje i pewnie z nia. kurwa kolejny weekend sama:(

Gość czuje-zlosc
ciekawe czy odpisze!!!!!!?????

napisz: Hej jestem (wymysl jakieś imie) dostałam twój nr tel od kolegi bo widzisłam cie ostatnio (gdzies tam wymeśl) i mi sie spodobałeś... co sądzisz o tym abyśmy troszeczke popisali???? jak bedzie pisał to sie z nim umów i pójdz na to spotkanie a potem go zostaw

Gość paoska14300
moze sie dowiesz prawdy....a czemu nie ma go dzisiaj z toba???

Gość paoska14300
wlasnie ciekawa jestem...informuj ;p;p jak oczywiscie mozesz

mój przed chwią wyszedł bo jego rodzicie (tzn mama i jej TŻbo to nie ojciec mojego chłoapka) wyrócą o 5 z zakopanego a że troche sie nabrudziło bo nie sprzatał teraz myje podłogi, naczynia, łazienke itd:P

chyba uciekła i nie napisze już co sie stało po tym jak napisała i co napisała;(

Gość czuje-zlosc
ja pierdole! napisalam "caluje Cie.........." nie ma go ze mna bo ciagle sie klocimy ostatnio i on cos chce przemyslec. Ja czUje ze to kobiec i z ejest druga. bo nawet nie chcial sie zobaczyc. nie wytrzymalam - zadzwonilam z mojego - nie odbiera! teraz czuje wkurw!!!!!!!!!

Gość misieksraczyk
Poproś jakąś kumpele żeby do niego napisała smsa, albo na GG. Taka prowokacja, niech sie do niego ostro dowala, bedziesz miała pewność jak zareaguje.

Gość czuje-zlosc
zwariuje z tej niewiedzy! okropnie sie czuje i jeszcze nie odbiera!!!!!!!

Gość paoska14300
tylko sie nie wydaj. poczekaj moze odpisze nie badz nachalna

Gość czuje-zlosc
odchodze od zmyslow. czemu nie odbiera??????

jutro poproś waszego wspólnego kolegę (tylko takiego zeby za bardzo nic nu nie brakowała takiego o którego kiedś był zazdrosny albo coś) i zeby z tobą poppisał... umówcie sie w trójkę na miasto (ty twój chłopak i ten kolega) niech sie do ciebie troche poprzymila puści kila fajnych tekstów a t nie zajmuj sie wspólną rozmową, albo przytulaniem do swojego tylko gadaj i czaruj kolegę:)

Gość paoska14300
tego nie wiem....poczekaj wiem ze to ciezkie ale jak bedziesz pisac to on zacznie cos podejrzewac

Gość czuje-zlosc
on sie jutro ze mna nie umowi:( o nie - bo dzis mi powiedzial milego weekendu!!!! nie chce mnie wdziec. kuzwa chyba wylacze moj tel bo kusi!!!!! w tygodniu tez nie ma czasu - bo praca-ja pierdole!!!!!

Gość paoska14300
czuje zlosc przystopuj... bedzie dobrze. nie zamartwiaj sie to nic nie da

Wiem że to cieżke doskonale cie rozumie... Wylącz najlepiej tel i schowaj pod poduszke weź czegolade albo coś słodkiego i jedz umów sie z kimkolwiek (koleżanką kolega przyjaciółką przyjacielem ex) pogadaj na spokojnie wyżal sie teraz o tym nie mysl... Zastanów sie on nie ejst ciebie wart... Tyle cierpienia dla jednego palanta który cie nie szanuje?? Poradzisz sobie bez niego

Gość czuje-zlosc
ja juz sobie wkrecilam na maxa ze jest na baletach, w mieszkaniu, z nia lub inna!!! jakas chora jestem !mam ochote mu napisac- ze jeste mega zajety-sam w mieszkaniu w sobotni wieczor, nawet nie odbiera..........!!!!!!!! chcial przemyslec - a ja nie daje spokoju ale to juz 6 dzien !!! trafia mnie!!!!!

Gość czuje-zlosc
spedzilam z Nim prawie 2 lata, kocham go i czasem nienawidze!!!!!! dzieki za otuche. boje sie jego reakcji, jak wylacze tel...... ale cotak w dupie to mam !!!!!!

Gość czuje-zlosc
waha sie bo jestem zbyt zazdrosna i chce sie z nim czesciej widywac! DUPEK!

Dziewczyno dasz rade... Mężczyźnie są tak na prawdę od nas o wiele słabsi!!!!1

Gość czuje-zlosc
to co mam zrobic - kuzwa beczec mi sie chce

Gość czuje-zlosc
potrzebuje szczerej rozmowy z nim. dzwonilam juz 2 razy, ma 2 nieodebrane-cos napisac ?????????

płacz jeśli to ma ci pomóc... Ale nie poddawaj sie.... Postaraj sie z nim porozmawiać jeśli nie wyjdze to zachowaj zimną krew i poczekaj aż bedzie chciał sie widzieć a w tedy ty powiedz że takurat na tą godzine jesteś z kimś gdzieś umówina i tyle