Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje-zlosc

POMYSLY prosze!!!

Polecane posty

Gość czuje-zlosc
nie dam rady - wylaczyc i olac

Gość czuje-zlosc
to on sie uniesie honorem i powie no to trudno. on taki jest!

Gość czuje-zlosc
on wie ze ja jestem za nim, on wie!!!;( on w ogole onicjatywy nie wykazuje, nie pisze od tygodnia sam, a sie ludze i wariuje:(

Gość czuje-zlosc
nie odpisam tegoo smsa z drugij komorki. moze rzeczywiscei jest zajety?! albo olal.... ide po piwko a potem spac. mam maksa strasznego

Napisz tylko smsa że jeśli jeszcze cie kocha i chce z tobą być niech sie odezwie teraz jeśli nic nie bezie sie działo przez 20min to napisz że rozumiesz i dasz rade sobie bez niego i włącz telefon (jeśli mozesz) to nawet na kila dni

Gość paoska14300
a ty dalabys rade tak zrobic??? triche przegapilam odpisal na to jak go podrywalas czy nie?

Gość czuje-zlosc
tak własnie zrobilam.......

Gość czuje-zlosc
nie odpisal na tamtego smsa podszywanego,

Gość paoska14300
sama sobie nie radzez facetami a tu doradzam....

Doskonale wiem ż eprościej sie pisze a wszytsko wyglada inaczej jak sie jest w taiej sytuacji ale spróbuj jesteś ślina dasz rade... Jeśli ożna wiedzieć co napisała i co odp??

Gość czuje-zlosc
mam dosc ide spac dzieki

Gość czuje-zlosc
On jest tchorzem!!!!!! czuje ze sie nie odezwie! ciekawe czy choc sie usprawiedliwi:o chociaz jutro

Gość czuje-zlosc
Kurwa -cisza!!!!!!! ciagle nic............ 1) albo ma mnie centralnie w d.... 2) chce mmnie sprawdzic ile wytrzymam i czy znow sie nie zblaznie i sie odezwe pierwsza 3) nie mam ochoty mnie widziec/rozmawiac 4) ciagle mysli nad wszystkim......... 5) i juz nie wiem co jeszcze???? jestem zalamana szukam wsparcia, chce przytulic sie.......

Gość czuje-zlosc
Zadzwonil.............

Gość czuje-zlosc
Byl wczoraj na meczu i nei wzial tel. teraz jest w pracy. Kurwa!!!!!!!kurwa!!!!!!! pytam czy sie zobaczymy!? On: mowilem ze weekend mam zajety, po pracy spotykam sie z kumplem - 2tygodnie sie nie widzieli bo byl u riodziny w USA, mowie ze chce sie zobaczyc!!! pogadac!!!! Kurwa!!!!!! on cisza, powiedzial:wracam do pracy - odpoczywaj...pa!!!!!!!!!!! Koniec Koniec!!!!!!!!! znow kumpel jest wazniejszy ode mnei !!!!!!! On z nim mieszka! to jego wspollokator! m ostatna randke tez mielismy 2tyg temu. Jade do znajomych, telepie mnie normalnie!!!!!!!!! chce mu cos zrobic/napisal zeby poczul z ejuz nie jestem jego/ ze ma szacunku do swojej kobiety. Poradzcie co zrobic, a moze wlasnei nic?????? po co mi facet ktory nei kocha:(

Gość czuje-zlosc
monolog tworze.... nikt nie pomoze?????:( nie wesprze:o???????

Poradzcie co zrobic, a moze wlasnei nic?????? po co mi facet ktory nei kocha no właśnie po co? gdyby cie kochał to na pewno w ciagu tego weekendu znalazłby chociaz odrobinę czasu dla ciebie, odezwałby sie, przeprosił...miałby jakies wyrzuty sumienia-a Twój??nic:o wiec po co Ci taki facet? nie stac cie na lepszego? :o

Gość czuje-zlosc
:O

Gość czuje-zlosc
kocham go i nie umiem sobie z tym poradzic:/

ja wcale nie neguje twojej milosci do niego. nie podważam.ale co z jego miloscia do ciebie?myslisz ze takowa jest? zrozum, ten zwiazek prócz łez i cierpienia nie daje ci nic:( wiem ze to boli, że ci ciezko, ale uwierz...im szybciej zdasz sobie sprawe z faktu że lepiej bedzie to zakonczyc tym lepiej dla ciebie! Rozejrzyj sie dookoła, naprawde nigdzie w około nie ma fajniejszych facetów? Zrób to dla samej siebie, zerwij tą znajomosc-pocierpisz troche, to oczywiste, ale kiedys zrozumiesz ze on nie był ciebie wart! Ja zrozumialam,dlugo mi to zajeło,ale teraz jestem szczesliwa...a tez myslalam ze to koniec swiata. Odzywał się chociaz cos jeszcze?

Gość czuje-zlosc
nie nic! zero, on sie nie odezwie. uwaza ze jest ok, a jakbysm sie wsiekala to by stwierdzil ze znow marudze:( okropnie mi - on tak mna pomiata:( to juz nie pierwszy raztaka akcja:(

Gość czuje-zlosc
to juz moj 3 zwiazek ktory tak wyglad. ja mam chyba problem ze soba, angazuje sie bedac w stanei zakochania zbyt mocno, potem klapki z oczu i bol...... nic mi sie nie chce nie mam ochotynigdzie nawet pojechac, cche zostac w domu i sie upic

Gość paoska14301
ty powiedzialas ze chcesz sie spotkac pogadac czy on?

Gość czuje-zlosc
to ja glupia powiedzialam ze chce go zobaczyc i porozmawiac