Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a ja00000000000

5 Wad/Prawda o waszych byłych i.. obecnych

Polecane posty

temat z nudow :P Z mila checia poczytam ;) i sama tez zaczne: były: 1. strasznie zaboczy i zazdrosny.. nie moglam wyjsc sama nawet na papierosa z sasiadka:D :o:o 2. mial pryszczate plecy i brał sterydy :o 3. faflał sie 4. mial szacunek jedynie do swoich kolezkow:o nawet mnie nie szanowal:o 5. nosil dzinsy ktore okkropnie opinaly mu tylek mimo ze byl naprawde okropny :o ogolnie jego styl ubierania pozostawial wiele do zyczenia :o a obecnego partnera.. brak:D :o:o:o teraz wy mile panie:classic_cool:🖐️

Gość Byl juz taki temat
1. mial stulejke 2. zmienial gacie raz na tydzien 3. byl psychopata 4. i alkoholikiem 5. nie wiem co w nim widzialam 1. wyglada 10 lat mlodziej 2. jest metroseksualny 3. goli sobie pachy, piers, tylek i jajka :o (brode takze) 4. ma duzego 5. umie dobrze gotowac :)

Gość Byl juz taki temat
a jesli koniecznie maja byc wady to owszem: 1. ma troche za duzego 2. niewyraznie mowi 3. ma glupia fryzure, bo zapuszcza wlosy 4. jest ode mnie starszy 5. nie umie spiewac (a ja tak lubie muzykow i w ogole artystow)

Gość popluszka
1 nie myl zebow i nie tylko 2 przez rok bylismy 2 razy w sklepie osiedlowym 3 mlody impotent 4 nie mial do mnie szacunku i do innych 5 tepy az szkoda gadac takich wad moglabym 100 wypisac, obecnie jestem ze swietnym facetem:)

Gość maaart
1. był mojego wzrostu, w szpilkach bylam wyzsza 2. smiesznie tanczyl, pochylajac glowe do przodu 3. w wieku 26lat siwial, a zle wygladal bardzo krotko ostrzyżony wiec bylo widac 4. tatuaz na piersi, zle zrobiony przez kogos na haju 5. jezdzil ciemnym BMW z przyciemnianymi szybami - za bardzo przypominalo to "dresa" mimo ze inaczej sie ubieral i zachowywal

Gość maaart
obecny: 1. ma świra na punkcie swojego ciala, non-stop siłownia i bierze sterydy 2. straszny materialista, pieniadze sa dla niego bardzo wazne, przez to jest prawie pracoholikiem i sknera 3. jeszcze nie widzialam go nago, ale boje sie ze od sterydow ma malego i mu nie staje 4. ma zle zbudowana przegrode nosowa przez co dosc glosno oddycha nosem i to jest wkurzajace 5. dobrze tanczy ale strasznie sie przy tym skupia i robi dziwne miny, przez co mam wrazenie ze nie sprawia mu to przyjemnosci, a taniec ma byc do zabawy

Gość aniolem jestem ja
wiec o bylych :classic_cool: pan num jeden wady : - byl leniwy nigdzie nie chcialo mu sie wychodzic :Otylko lezec przed tv :O - nie myl zebow :O - normany ubior nic nowego - myslal ze jest pempkiem swiata :O - podlizywal sie wszystkim :O - bardziej niz wyjsc do knajpki na piwko itd wolal jakies potancowki :O chodzi o takie dla 40 latkow :O ok czasami tez lubialam ale nie non stop -zawsze mial racje :O -:O zalety -zlota raczka :) -wszystko ponaprawial -byl pomocny - dal sie lubic pan num 2 nie wiem co mi sie w nim podobalo ale w sexie byl lepszy od pana num 1 :P aktualny - wady brak uzebnienia - za gruby - krzywy nos :D - nie goli intymnych okolic ani pachwin :O - za nerwowy - za bardzo gentelmen dla kobiet a to mnie do szalu doprowadza :O -czasami ma inne wyobrazenia , i czasami glupio gada:O zaletyyyyyyyyyyyy: - bardzo mi na nim zlezy ;) - lubie ten jegobrzuszek odstajacy :) - dobry - milutki :) - pomocny:) - najpiekniejsze kwiaty od niego dostalam :) - taki dobry z niego chlopak ;) mimo wielu wad i tego co soebie ktos pomysli mam to gleboko w doopie :D bo jest dla mnie naj naj naj fajniejszy dla G... Ewa :) :classic_cool: