Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtek mieszkanie

wynajmuje mieszkanie i jak sie placi jezeli np...

Polecane posty

Gość wojtek mieszkanie

ktos wynajmuje i powiedzmy po 5 miesiacach rezygnuje i zaczal sie nastepny miesiac 10 dni, a 20 pozostalych juz nie bede wynajmowal, koszt byl 1000 zlotych miesiecznie, placilem zawsze 10. miesiaca za dany miesiac, wiec ile mam placic 1000 ? czy moze 350 zlotych za te okres ?

Gość wojtek mieszkanie
dodam ze ja sie wprowadzalem to placilem za miesiac dany 10., wiec jak wyprowadzam sie 10 dane miesiaca, to mam placic za caly miesiac ? czy moze tylko za 10 dni ? jak to u was wygladalo ?

Gość wojtek mieszkanie
a jak uwazasz za sprawiedliwe i normalne ?

Gość wojtek mieszkanie
jestes leviatan ?

Gość że co kudelebele
??

Gość asia88-84
za tyle dni ile p[rzessiedziales w danym miesiacu mialam podobne ale zrezygnowalam bo zima musislam placic 400 za grzanie dupy i nagle dochodzi 400 zl w lato za zimne grzejniki a aja musislam placic za ogrzewanie!!

Gość wojtek mieszkanie
czyli mowisz, ze jezeli wszedlem do mieszkania placilem za kazdy miesiac na poczatku, i po kilku miesiacach opuszczam mieszkanie to mam placic za 10 dni mieszkania czyli 350 zlotych, a nie 1000 ? sa jeszcze inni ktrozy mieli podobnie albo co by zrobili ?

Gość wojtek mieszkanie
czyta to ktos ? halo

Ja wynajmuję ludziom mieszkanie, i kwestia jest taka: najważniejsza sprawa, to czy dotrzymałeś terminu wypowiedzenia - czy powiedziałeś z dnia na dzien, że chcesz się wyprowadzic? Jeśli umówiłeś się na wypowiedzenie jednomiesięczne, to powinienieś powiadomic właściciela miesiąc wcześniej - ja bym osobiści zgodziła się, że wyprowadzasz śię np. 10, płacisz jedną tzrecią, ale na pewno musiałabym wiedziec wcześniej, żeby poszukac kogoś nowego...

Gość wojtek mieszkanie
jeszcze ktos cos powie ?