Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitta23

szukam całodobowego weterynarza w poznaniu!!!

Polecane posty

On na Grunwaldzkiej i mogą nie odbierac telefonów, bo ten główny telefon może byc np. w sekretariacie, a jest tam masa pomieszczeń. Jak tam byłam to trzeba było ostro dzwonic dzwonkiem do drzwi to w końcu wyszedł zaspany facet i obejrzał psa....

Gość kurcze jestem ze śląskiego
spróbuj też do tego pogotowia zadzwonić jakby co!

Prywatne Pogotowie Weterynaryjne. Pogotowie Wyjazdowe pogotowie weterynaryjnewizyty domowe Os. Orła Białego 86a Poznań tel (61) 870-21-50, (61) 879-54-77 ale wiem pupa niech go ktokolwiek chociaż zbada, nie ma co za bardzo wybierać lepszy jakikolwiek niż żaden. Przynajmniej mu może kroplówkkę jakąś podłączą.

Gość jak tam zdechł już
czy jeszcze dycha?

Poznań: ul. Księcia Mieszka I 18 tel. (061) 823-09-97 Mosina/k.Poznania ul.Długa 1 tel. (061) 813-70-87

już chyba nic nie znajdę. Muszę iść piszę pracę mgr. Odezwij się jak tam u kota!! cześć i powodzenia.

Gość kitta23
cześć i dzięki, do bani te twoje adresy ale buziak za chęci!

Gość Otóż..
Przy biegunce i wymiotach ziwrzętom (podobnie jak człowiekowi) nalezy podawać duuużo picia. Jeśli objawy są silne, może sie odwodnić nawet w ciągu kilku godzin. To jest bardzo ważne, pamiętaj o tym!!!

Gość gość
W Poznaniu to się słabo orientuję, ale za to w Krakowie mam swojego ulubionego weta. Gabinet nazywa się Melwet i bardzo nam się podoba cała obsługa., wyposażenie oraz kompetencja weterynarzy pracujących tam.

Gość Anetka451
uważam przychodnię wet http://www.weterynarz.pila.pl/ godną polecenia. Od wielu lat leczę tu swoje zwierzęta. Pełen profesjonalizm, chęć pomocy i ogromna wiedza. Uratowali mi psa po wypadku samochodowym, gdzie potrzebne było dokładnie składanie kości, minęło trochę czasu i pies biega.

Gość gość
co prawda nie jest to lecznica całodobowa ale pracują od samego rana aż do wieczora, również w soboty. Nie oddałabym nigdzie indziej mojego Huskiego. Mam do nich mega zaufanie :) polecam ludziom z Bydgoszczy i okolic

Gość lolla

a w Poznaniu znacie dobrego weterynarza?