Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BawieSieKobieta

Jak jej powiedziec, ze nic z tego nie bedzie?

Polecane posty

Gość BawieSieKobieta

Tak, zeby nie zabolalo.

Gość gitarka
a jak długo ze sobą jesteście?

Gość BawieSieKobieta
Nie jestesmy razem. Ona robi sobie niepotrzebnie nadzieje. Chce jej jasno zakomunikowac, ze chce tylko przyjazni.

Gość Lune
Chyba jestem w sytuacji tej twojej kobiety, ktorą się bawisz ON dzwoni do mnie codziennie, zwierza mi się ze wszystkiego, jak tylko mozemy-umawiamy sie.On stara się mi się podobać-wykazuje to chęcią zmiany wyglądu po moich wskazówkach ale... nie robi żadnego kroku więcej, bo ocieplić nasze relacje i być ze mną. choćby złapać za rękę, przytulić... Pytanie bardzo ważne: czy ona pytała kim dla ciebie jest?

Gość gitarka
To po co dawałeś dziewczynie jakiekolwiek nadzieje? Skończ z tym jak najprędzej.

Gość przy najblizszej okazji
powiedz jej, ze poznałeś fajną dziewczyne, w której prawdopodobnie sie zakochales

Gość co za bzdury gadasz
przecież napisał, ze chce to zrobić tak, żeby nie bolało, jak powie, ze zakochał się w innej, to raczej będzie bolało i to jak cholera, stuknij się w łep idioto!!! byle mocno

Gość cokolwiek powiesz będzie bolał
o, ale im szybciej to zrobisz, tym ból krócej będzie trwał

Gość do BawieSieKobieta
Hej, wrócisz tu jeszcze? Zaintrygował mnie ten temat... Jak to jest? Dałeś sobie taki nic, że się niby bawisz, a masz z tą kobietą jakieś skrupuły? To mi nie współgra... W jaki sposób się z nią bawisz, co się między Wami wydarzyło? Czemu nie może między Wami być tego czegoś? Nie jest dla Ciebie atrakcyjna fizycznie, czy nie odpowiada Ci charakterem? Jak widzisz tę niby-przyjaźń między Wami? Po co w ogóle z nią zacząłeś? Przepraszam, ze tyle pytań, ale z pewnych względów temat ten jest mni bliski i chciałabym to choć trochę pojąć...

Hmmm...domyslam sie, ze ta zabawa polega na tym, ze prawisz jej komplementy, spotykasz sie, robisz nadzieje, nastepnie zostawiasz ja i dlugo sie nie odzywasz. To kretynskie zachowanie. Moim zdaniem, zamiast tej calej zabawy w kotka i myszke dorosly mezczyzna mowi wprost do kobiety, nie daje jej zadnych nadziei, zrywa kontakt i juz do niej nie wraca. Ciebie autorze cechuje kalkulacja i intencje przeciwne do tego co jej pokazujesz - innymi slowy inaczej sie zachowujesz i inaczej myslisz. To chore !

Gość Finduilas
Zerwanie kontaktu zaboli. Jeśli się w Tobie zakochała to każdy ruch zaboli. Wg. mnie szczera rozmowa to najlepsze wyjście.