Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet podrazniony

jestem facetem, ale moze ktos tu pomoze... co jest dobre na podraznienie po...

Polecane posty

Gość facet podrazniony

goleniu? ostatnio zauwazylem ze w tym samym miejscu na szyi mam stale zaczerwienienie po goleniu nigdy nie stosowalem zadnych kremow itp nie wiem co lepsze? krem po goleniu dla skory wrazliwej? woda utleniona? a moze to zapalenie mieszkow wlosowych? jak to sie leczy wowczas? aha, gole sie juz 10 lat, ale wczesniej jkos tego nie widzialem

Gość facet podrazniony
hmm, dzieki, choc nie wiem czy kremy specjalnie dla mezczyzn po goleniu dla skory wrazliwej nie beda lepsze? no chyba, ze to wszystko to samo tylko inaczej opakowane :P ale slyszalem cos o zapaleniu mieszkow wlosowych i nie wiem jak to odroznic od zwyklego podraznienia, a leczy sie to chyba inaczej, czyms silniejszym

Gość facet podrazniony
ok, dzieki :)

Gość facet podraziony

Gość facet podraziony
kupilem balsam po goleniu AA dla skory wrazliwej, zobaczymy jak efekty sorry ze nie skorzystalem z Twojej rady, ale gdzie indziej wyczytalem, ze ten balsam jest dobry

Gość fgfdgfd
ło kurwa 13latek jakiś chyba :D broda zaczyna obrastać i się trzeba pochwalić na forum i naszej klasie:classic_cool:

Gość tańczący z czarownicami
Prawdziwy mężczyzna goli się brzytwą i używa spirytusu do "lagodzenia podrażnień "

Gość fgfdgfd
haha dokładnie :classic_cool: tak przy okazji znałem studenta co się golił nożem a ostrzył go na kamieniu w akademiku :D

Gość jak będziesz się golić na such
o to zawsze tak będzie. Kup piankę do skóry wrażliwej, po goleniu jakiś balsam albo dobra woda po goleniu i kłopoty się skończa