Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wetki

Panowie, jak wy możecie lubic robic minetki?

Polecane posty

Gość wetki

Ten śluz, co wy z nim robicie? Bo chyba nie połykacie? Jestem kobietą i nie chce żeby mi to moj facet robił. Mam wrażenie, że ten ślub będzie go obrzydzal.

Gość vito
na pewno jeszcze zmienisz zdanie na ten temat.

Gość tak samo mozna powiedziec
Panie, jak wy możecie lubic robic lody?

Gość wetki
no ale penis nie wydziela tyle śluzu, a spermy przecież nie trza polykać. no ale co wy robicie ze śluzem kobiety?

smakujemy kobieto, smakujemy! lubimy to robić bo podnieca nas zapach, wasze ciało i konwulsje ciała spowodowane orgazmem zadajesz pytanie jakbyś nie lubiła doświadczać tej formy przyjemności lub nigdy tego nie zaznała

Gość wetki
no bo ja nie wiem. wczoraj jak probowalam siorbac dziurke mojego misia to wytworzyl on duzo sluzu o kolorze mlekolakow :/

Po pierwsze minetki nie robi się byle jakiej dziewczynie, tylko takiej, którą się kocha, pożąda i w pełni akceptuje, stąd jej śluz nie jest żadną przeszkodą - tak samo jak ślina podczas całowania. Po drugie tego śluzu nie trzeba zlizywać czy połykać - jak ktoś tego nie chce / nie lubi, to może omijać wejście do pochwy, a skoncentrować się na okolicach warg sromowych, wewnętrznej stronie ud oraz łechtaczce. Po trzecie zaś - sprawianie w ten sposób swojej kobiecie przyjemności i obserwacja jej reakcji nas również podnieca i daje przyjemność - dlatego to lubimy robić.

Gość Jacurrr 24
Ja tam mam spermę z krwią, niedługo umrę.

Gość ggfsad
Durna baba nie wie jak się robi minetę. Językiem, językiem - matole.