Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfghhtgf

który od lewej jest hamulec, ktore sprzegło, a ktory gaz????????????????!!!!!???

Polecane posty

Gość ghfghhtgf

bo zawsze mi sie to myli, a niedługo brat ma zaczac mnie cos kolwiek do kursów na prawko przygotowac bo nie chce wyjsc na kompletnie zieloną osobe :D:D:D i co trezba zrobic zeby odpalić samochód????? wiem ze sie bierze chyba najpierw cos tam ze sprzeglem a później gaz, ale niech ktos dokładniej napisze :D:D:D

Gość aaa noo
kolejnośc pedałów jest taka sprzegło, hamulec, gaz wciskasz sprzegło, jednoczesnie przekrecajac kluczyk, wlaczasz jedynke, puszczasz sprzeglo jednoczesnie lekko dodajac gazu i jedziesz

Gość Linaeded
Po to masz kurs aby tego nauczyli :-) ale od prawej gaz, hamulec, sprzęgło

Gość fddfddfdfsf
w sensie w jakiej są kolejności..... nikt nie wie????????? :D:D:D

Gość fbgfgfgf
yyyyy, sorki, net mi wolno chodzi.... :D post wysłałam jak jeszcze nikt nie odpisal a dodal sie jak juz 3 ososby sie odezwały :D:D:D wiem ze po to jest kurs, ale jednak nie chce byc zupełnie zielona:D:D

Gość Lipsssss
no przeciez ci napisali od lewej: sprzęgło, hamulec, gaz wciskasz sprzęgło , odpalasz, wrzucasz jedynke, puszczasz ręczny, dajesz gaz i puszczasz sprzęgło

Gość vcvxccvc
a jak to jest w przypadku automatów???? bo wiem ze są tam tylko dwa pedały i jakoś inaczej to sie robi. lips - pisałam ze niechcacy za póżno sie wysłało.... fala69 - auto mojego brata:D:D

Gość gość
OD lewej jest sprzegło,hamulec gaz